ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Η Honda κλείνει την πόρτα των Grand Prix στον Stoner

MotoGP: Η Honda κλείνει την πόρτα των Grand Prix στον Stoner

Ο Casey Stoner ήθελε να αντικαταστήσει τον Dani Pedrosa στον αγώνα του Όστιν, αλλά η διοίκηση του αγωνιστικού τμήματος της Honda (HRC) είπε όχι.

Γιατί η Honda να μην θέλει ο Casey Stoner να αντικατστήσει τον Dani Pedrosa; Σύμφωνα με δηλώσεις του Livio Suppo (HRC Communication and Marketing Director του HRC) στο GPone.com, ο Αυστραλός πρώην πρωταθλητής ήθελε να έχει μια wild card συμμετοχή. Όμως η Honda δεν θέλησε να προκαλέσει ταραχή στην ομάδα και επιπλέον πίεση στον Marc Marquez και είπε όχι στην πρόταση.

Φαίνεται πως η πέμπτη θέση του στον αγώνα του Κατάρ σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Dani Pedrosa έχουν δημιουργήσει περίεργο κλίμα στην ομάδα και δεν επιδιώκουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση.


«Έγιναν κάποιες συζητήσεις» είπε στο GPone.com, ο Livio Suppo και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά με μια πέμπτη θέση αντί για μια νίκη. Καλύτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι αλήθεια ότι θα ήταν όμορφο για τους θεατές, αλλά ο Stoner, παρότι συνεχίζει τις δοκιμές μαζί μας, δεν γνωρίζει την πίστα. Οι θαυμαστές του ίσως θέλουν να τον δουν, αλλά θα είναι απλά ένα εκτεταμένο τεστ διότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Καλύτερα όχι για όλους μας».


Ο ίδιος ο Stoner πάντως είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Twitter: «Λυπάμαι, αλλά δεν θα πάρω μέρος στο GP του Austin. Θα ήταν τιμή μου να αντικαταστήσω τον Dani Pedrosa».

Σχετικές ειδήσεις