ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα Enduro Καστοριά : Η ομάδα Beta σταθερά στο βάθρο (photos)

Παν.Πρωτάθλημα Enduro Καστοριά : Η ομάδα Beta σταθερά στο βάθρο (photos)

Το τέλος της τέταρτης φετινής αγωνιστικής ημέρας βρήκε την ομάδα μας να πετυχαίνει την καλύτερη της συγκομιδή βαθμών για το 2015.

Μπορεί αυτή τη φορά η νίκη να μην ήρθε αλλά με τρεις αναβάτες στην πρώτη εξάδα γενικής κατάταξης το αποτέλεσμα είναι σίγουρα επιτυχημένο. Στην Ε2 ο Γιάννης Τρίγκας οδήγησε γρήγορα και χωρίς λάθη και τις δύο μέρες ωστόσο δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του Γιάννη Παυλίδη που βρέθηκε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Με τις δύο δεύτερες θέσεις ωστόσο ο Τρίγκας κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία και πλέον ο στόχος του είναι να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα του πρωταθλήματος.

Στην Ε3 ο Κίμων Καράμπελας (#325) κατέκτησε και τις δύο μέρες τη δεύτερη θέση και συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία της κατηγορίας. Λίγο πιο πίσω, ο Νάσος Τρίγκας (#33) επέστρεψε στο βάθρο παίρνοντας την τρίτη θέση και τις δύο μέρες ενώ την Κυριακή πέτυχε και την καλύτερή του φετινή επίδοση, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση Γενικής. Τέλος, οριακά εκτός δεκαπεντάδας γενικής έμεινε το Σάββατο ο Απόστολος Ζβιντερίκος (#217) που όμως χάρη στην έκτη θέση στην κατηγορία του, απέχει μόλις ένα βαθμό από την αντίστοιχη θέση στην Ε2.


Η Beta Chachagias Racing Team συγχαίρει όλους όσους έλαβαν μέρος στον αγώνα και ανανεώνει το ραντεβού της για τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας (Σέρρες) το τριήμερο 5-7 Ιουνίου
φωτογραφίες: motorsite.gr

Σχετικές ειδήσεις