ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson

Harley Davidson

Η θρυλική Harley-Davidson, για μια ακόμη χρονιά, προσκάλεσε τους λάτρεις της μάρκας στο event της παρουσίασης της γκάμας της. Πρόκειται για το Harley On Tour 2015 ένα μεγάλο test ride event, (παρουσίαση και οδήγηση των μοντέλων της Harley).

Μετά από μία ημέρα οδήγησης είδαμε από κοντά και ξεχωρίσαμε τα:

Street 750

Μια μοτοσικλέτα δρόμου συμπληρώνει την γκάμα μοντέλων του 2015. Είναι εφοδιασμένη με τον νέο υγρόψυκτο κινητήρα Revolution X, 6-τάχυτη μετάδοση, ειδικά ρυθμισμένα αμορτισέρ, πλαίσιο και μπροστινή ανάρτηση που αποδίδουν εξαιρετικά κατά τη διάρκεια κλειστών στροφών και ελιγμών. Η μοτοσικλέτα έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει με ευκολία τα αδιέξοδα της κίνησης στην πόλη. Διαθέτει χαμηλό ύψος σέλας, κεντρικά και ελαφρώς εμπρός τοποθετημένα μαρσπιέ προκειμένου να δώσουν απόλυτη αυτοπεποίθηση στο χειρισμό της μοτοσικλέτας από τον αναβάτη. Η εξάτμιση έχει κλίση προς τα πάνω και αποδίδει το γνήσιο ήχο Harley. Η πλούσια βαθιά βαφή προσφέρει το ιδανικό φινίρισμα. Μινιμαλιστικό στυλ και μέγιστος αντίκτυπος. Αυτό είναι το Street και είναι έτοιμο να κυριαρχήσει στους δρόμους των πόλεων.

Sportster Superlow

Το νεότερο μοντέλο της σειράς Sportster. Έχει αναρτήσεις με πιο μεγάλη διαδρομή για ομαλή απόδοση, άνετη θέση οδήγησης. Αυτό της δίνει το πλεονέκτημα του εύκολου χειρισμού για κίνηση σε ατελείωτα χιλιόμετρα.

Dyna - Switchback

Είναι η μοτοσικλέτα πόλης που μεταμορφώνεται σε τουρισμού, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αυτός ο χαμαιλέοντας της Harley έχει ως βάση του το ελαφρύ πλαίσιο Dyna. Διαθέτει άψογης λειτουργίας αναρτήσεις, οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ευελιξία σε αστικό περιβάλλον. Όταν όμως έχετε τη διάθεση να ταξιδέψετε, απλά προσαρμόστε τον ανεμοθώρακα και τις πλαϊνές βαλίτσες και η μεταμόρφωσή του ολοκληρώνεται. Ο ανοικτός δρόμος σας καλεί και θα απολαύσετε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής με άνετη σέλα δύο ατόμων, σύστημα ABS και ισχυρό κινητήρα 1690κ.εκ. Το Dyna Switchback προσφέρει όλα όσα αναζητείτε και ακόμη περισσότερα.

Softail Deluxe

Νοσταλγία σε δύο τροχούς; Λοιπόν, γυρνάμε πίσω στο 1939, την περίοδο από την οποία προέρχεται το Softail Deluxe. Τα τραβηγμένα φτερά, τα ελαστικά με λευκή λωρίδα και η πολυτελής βαφή, είναι όλα εκεί και συνδυάζονται αρμονικά με προηγμένη τεχνολογία και σύγχρονες καινοτομίες. Διαθέτει τον ολοκαίνουργιο κινητήρα Twin Cam 1690κ.εκ., βελτιωμένο σύστημα πέδησης και χαμηλή διαιρούμενη σέλα, από την οποία αφαιρείται εύκολα το τμήμα του συνεπιβάτη.

Road Glide Special

Το Road Glide Special είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά. Αυτός ο αμερικάνικος θρύλος έχει επωφεληθεί από πολλές αναβαθμίσεις στο πέρασμα του χρόνου. Ποτέ όμως δεν ήταν τόσο πολλές, όσο το 2015 χάρη στο Project RUSHMORE. Το φέρινγκ επανασχεδιάστηκε για να λεπτύνει το προφίλ της μοτοσικλέτας και για να μειωθεί η αντίσταση του αέρα στο πρόσωπο του αναβάτη. Τοποθετήθηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί προβολείς Daymaker και τα χειριστήρια άλλαξαν ριζικά παρέχοντας άψογη εργονομία. Το σύστημα infotainment αναβαθμίστηκε και έγινε πολύ πιο απλό στον χειρισμό. Η οθόνη ήρθε πιο κοντά στον αναβάτη όπως και το τιμόνι. Στο κέντρο όλων χτυπά η καρδιά του υψηλής απόδοσης κινητήρα Twin Cam 103 και του 6-ταχυτου κιβωτίου Cruise Drive, το οποίο παρέχει απαλές αλλαγές σχέσεων. Αυτή είναι η μοτοσικλέτα που προσφέρει μια μοναδική αίσθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.harleydavidsonathena.gr/

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις