ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Indy Cars: Νέο τρομακτικό ατύχημα στο Indy 500 (photos&video)

Indy Cars: Νέο τρομακτικό ατύχημα στο Indy 500 (photos&video)

Ο James Hinchcliffe είναι η νέα απώλεια του Indy 500. Ο 28χρονος οδηγός της ομάδας Schmidt Peterson Motorsports τραυματίστηκε μετά από δυνατό χτύπημα στον τοίχο της πίστας στην Ινδιανάπολη.

Τρίτο (αυτή τη φορά σοβαρό) ατύχημα για τα δοκιμαστικά του αγώνα των 500 μιλίων για το πρωτάθλημα Αμερικής Indy Cars. O James Hinchcliffe έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με περισσότερα από 300 χλμ και έπεσε στον τοίχο. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί στιγμιαία δυνάμεις των 125g.

Το ατύχημα συνέβη λόγω κατάρρευσης της εμπρός δεξιάς ανάρτησης του μονοθέσιου. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Health Methodist με συντριπτικό κάταγμα στο μηρό όπου και χειρουργήθηκε άμεσα.

Θα μείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για μία νύχτα και μετά θα νοσηλευτεί κανονικά. Αμέσως μετά το χειρουργείο «ξύπνησε» και είχε τις αισθήσεις του. Ωστόσο η κατάστασή του ακόμα παραμένει σταθερή.

Τα 500 μίλια της Indianapolis θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Μαΐου και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα της Nova στις 18:30.

Σχετικές ειδήσεις