ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Ο Marty Cooper Εμπνέεται από το Νέο Corsa

Opel: Ο Marty Cooper Εμπνέεται από το Νέο Corsa

Μικρά θηρία-καρτούν κάνουν επίδειξη προσόντων του νέου Corsa.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον Zach King, το Μάγο του Vine από την οποία δημιουργήθηκαν μερικά συναρπαστικά κλιπ με θέμα το Opel ADAM, η Opel επιστράτευσε έναν ακόμα θρύλο του Διαδικτύου για την προώθηση του νέου Corsa – πρόκειται για τον Marty Cooper aka Hombre McSteez.

Ο Αμερικανός δίνει ζωή σε μικρούς χαρακτήρες καρτούν με τη βοήθεια διαφανούς φιλμ, ενός μαύρου μαρκαδόρου και ενός στάνταρ iPhone. Με την τεχνική του έχει προσελκύσει χιλιάδες followers στο Facebook και το Instagram. Τώρα τα θηρία-καρτούν του Marty Cooper στήνονται δίπλα στο νέο Opel Corsa και κάνουν επίδειξη μερικών καινοτόμων χαρακτηριστικών του bestseller της Opel με μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο.

Για να δείξει πόσο εύκολο είναι το Advanced Park Assist στη χρήση, μία κωμική φιγούρα απλά σπρώχνει ένα Corsa σε κενό χώρο στάθμευσης. Άλλα βίντεο έχουν σαν θέμα τα συστήματα Αναγνώρισης Οδικής Σήμανσης (Road Sign Recognition) και Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Warning).

Τα νέα κλιπ μικρής διάρκειας αποτελούν σημαντικό στοιχείο στην καμπάνια λανσαρίσματος του νέου Corsa και θα διατίθενται κεντρικά στη σελίδα της καμπάνιας neuesOH.de και στο Opel YouTube Channel.

Σχετικές ειδήσεις