ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Formula 4: Ατύχημα για τον Mick Schumacher (photo)

Formula 4: Ατύχημα για τον Mick Schumacher (photo)

Άτυχος στάθηκε ο γιος του Michael Schumacher, Mick, στον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος Formula 4. Σύμφωνα με το site Sport 1, ο 16χρονος είχε μία έξοδο στην πίστα του Spielberg, χτύπησε στον τοίχο των pits με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του.

Με ένα ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ένα ελαφρύ τραυματισμό, τελείωσε η αγωνιστική ημέρα του Mick Schumacher στο δεύτερο αγώνα της Formula ADAC 4 στην πίστα του Spielberg.

Στον 17ο γύρο του αγώνα ο Αυστριακός Thomas Preining διεκδικούσε από τον Mick Schumacher τη δέκατη θέση στον αγώνα. Στην ευθεία εκκίνησης / τερματισμού ο Preining χτύπησε με δύναμη το μονοθέσιο του Schumacher και τον ανάγκασε σε έξοδο και πρόσκρουση στο pit wall.
Ο αγώνας διακόπηκε και ο γιος του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στο δεξί του χέρι.
Αν και εγκατέλειψε ο 16χρονος κράτησε τη δέκατη θέση στην κατάταξη η οποία του έδωσε τον πρώτο του βαθμό. «Είμαι απλά σούπερ απογοητευμένος», δήλωσε μόλις βγήκε από το ιατρικό κέντρο της πίστας.

Σχετικές ειδήσεις