ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Fiat: Νέο 500 Ron Arad

Fiat: Νέο 500 Ron Arad

Η Fiat παρουσιάζει μια ακόμα ειδική έκδοση του 500, που αποτελεί την επιτομή της εξατομίκευσης των αυτοκινήτων.

Το νέο μοντέλο στην γκάμα του 500 απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ένα μοναδικό αυτοκίνητο που τους εκφράζει και σέβονται την ιταλική παράδοση στην σχεδίαση.

Η ειδική αυτή έκδοση δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του καταξιωμένου παγκοσμίως σχεδιαστή Ron Arad, με έμφαση στην ποιότητα, την προσοχή στην λεπτομέρεια και τα μοναδικά υλικά κατασκευής.

Το Fiat 500 Ron Arad διαθέτει γυάλινη οροφή, υψηλής ποιότητας χρωμιωμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, ζάντες αλουμινίου 16”, προβολείς ομίχλης, μεταλλικό μαύρο χρώμα με λευκό περίγραμμα του θρυλικού 5οο, του πρώτου μοντέλου πάνω στο οποίο βασίστηκε η αναβίωση του Fiat 5oo και λεύκα καπάκια εξωτερικών καθρεφτών.

Στο εσωτερικό του ξεχωρίζει η υψηλή ποιότητα υλικών σε μαύρες κυρίως αποχρώσεις, το δερμάτινο σαλόνι με κρεμ λεπτομέρειες, Η οθόνη πληροφοριών TFT 7'', το δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια λειτουργιών και ο αυτόματος κλιματισμός.

Οι ειδικές εκδόσεις 500 Ron Arad είναι διαθέσιμες στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου διανομέων της FCA Greece, αποκλειστικά και μόνο με τον δημοφιλή κινητήρα diesel 1.3 MTJ 95 hp.

Σχετικές ειδήσεις