ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Volvo: Το XC90 σαρώνει τα βραβεία (photos)

Volvo: Το XC90 σαρώνει τα βραβεία (photos)

Ο Αντιπρόεδρος Εσωτερικού Σχεδιασμού της Volvo βραβεύτηκε ως Interior Designer of the Year για το εσωτερικό του Νέου XC90 το οποίο κατέκτησε τον τίτλο Interior Design of the Year για Όχημα Παραγωγής.

Ο Robin Page, Αντιπρόεδρος Εσωτερικού Σχεδιασμού της Volvo Cars και υπεύθυνος για το design του εσωτερικού του Νέου Volvo XC90 (κεντρική φωτογραφία), τιμήθηκε με το βραβείο «Interior Designer of the Year Award», ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε μια λίστα διακεκριμένων σχεδιαστών αυτοκινήτου.

Τα βραβεία, η απονομή των οποίων έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης Automotive Interiors Expo 2015, στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αντανακλούν το σχεδιαστικό άλμα που έκανε η Volvo Cars με το λανσάρισμα του νέου XC90.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα βραβεία έρχονται να προστεθούν στο βραβείο 'Best of the Best', που είχε κερδίσει το Νέο XC90 πριν από μερικές εβδομάδες στο διαγωνισμό Red Dot Award, για την ιδιαίτερη ποιότητα και πρωτοπορία του design του, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε σχεδόν 5.000 προϊόντα από 31 διαφορετικές κατηγορίες!

«Εξελίσσουμε τη σχεδιαστική γλώσσα της Volvo, έχοντας πάντοτε συνείδηση της κληρονομιάς μας. Η ασφάλεια, η ποιότητα και η φροντίδα για το περιβάλλον είναι πρωτογενή συστατικά των αυτοκινήτων της Volvo. Συνεπώς, οτιδήποτε κάνουμε οφείλει να εκπληρώνει αυτές τις υποσχέσεις της μάρκας. Αν παραλείψεις αυτά τα στοιχεία, είναι πιθανό να μην καταφέρεις να δημιουργήσεις μία αίσθηση άνετης διαβίωσης στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου. Πρώτα έρχεται η ασφάλεια, μετά η άνεση και μετά η συνολική εμπειρία πολυτέλειας. Είναι στοιχεία που συνδυάζονται για να προσφέρουν μια απόλυτη εμπειρία, που όμοιά της δεν υπάρχει στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων», δήλωσε με την ευκαιρία ο Thomas Ingenlath, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού της Volvo Cars.

Σχετικές ειδήσεις