ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Group: Μοναδικές προτάσεις για το καλοκαίρι

BMW Group: Μοναδικές προτάσεις για το καλοκαίρι

Οι διακοπές πλησιάζουν και η BMW προσφέρει ό,τι χρειάζεται κάθε οδηγός για να απολαύσει ξέγνοιαστα το καλοκαίρι.

Στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW προσφέρεται Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος BMW. Στα πλαίσια του ελέγχου θα ελεγχθούν τα σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου, ώστε να είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε κάθε πρόκληση. Προσφέρεται, επίσης, Δωρεάν Έλεγχος Συστήματος Κλιματισμού BMW, ο οποίος δε θα αφήσει τις υψηλές θερμοκρασίες να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στην καμπίνα.

Διακοπές σημαίνουν ξεκούραση, χαλάρωση και απαλλαγή από κάθε άγχος. Για το λόγο αυτό τα συστήματα μεταφοράς BMW είναι κατάλληλα για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Από μπαγκαζιέρες οροφής μέχρι βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, σίγουρα θα υπάρχει αρκετός χώρος για τις αποσκευές και τον εξοπλισμό κάθε δραστηριότητας κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Οι BMW Athletics, BMW Golfsport και BMW Motorsport collections δίνουν χρώμα BMW στο καλοκαίρι με τις εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής επιλογές που προσφέρουν. Πρακτικότητα, άνεση, ελευθερία κινήσεων, και κομψότητα είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά τους.

Η BMW δεν ξεχνά όμως και τους μικρούς της φίλους, καθώς φροντίζει για την ασφαλή μεταφορά τους, με τα Παιδικά Καθίσματα BMW, και για τη διασκέδασή τους με τα Παιδικά Ποδήλατα BMW. Για να είναι οι διακοπές τους αξέχαστες!

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις Καλοκαιρινές Προτάσεις BMW μπορείτε να επισκεφθείτε το www.bmw.gr/specials ή το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων