ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Opel Corsa: The new ΟΗ! από μόλις 10.815 ευρώ!

Το Opel Corsa: The new ΟΗ! από μόλις 10.815 ευρώ!

Υπάρχουν κάποιες φορές που τα νούμερα είναι υπεραρκετά για να δείξουν τόσο το ειδικό βάρος όσο και την επιτυχία ενός αυτοκινήτου: Το Opel Corsa έχει μια παράδοση 32 ετών στην κατηγορία των υπερ-μίνι, κατά τη διάρκεια των οποίων οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 12,4 εκατομμύρια.

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται με την 5η κατά σειρά γενιά του, η οποία παρουσιάζεται συνολικά αναβαθμισμένη. Με ένα καινούργιο πλαίσιο, το οποίο προσφέρει οδηγική εμπειρία που ξεφεύγει από το πλαίσιο της κατηγορίας και με ένα σύστημα διεύθυνσης που έχει βελτιστοποιηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια, η οποία με τη σειρά της συμβάλλει στην ιδιαίτερα καλή και ασφαλή αίσθηση του νέου Corsa στο δρόμο.

Το εσωτερικό του νέου υπερ-μίνι της Opel διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα της κατασκευής και των υλικών του, το σύγχρονο και νεανικό σχεδιασμό του και την προσεγμένη εργονομία του, ενώ αυτό που κυριαρχεί είναι το Intellilink. Πρόκειται για το βραβευμένο και ιδιαίτερα εξελιγμένο και σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης - ψυχαγωγίας της Opel, που καθιστά το Corsa το αυτοκίνητο με τις καλύτερες δυνατότητες διασύνδεσης στην κατηγορία του και όχι μόνο.

Το Intellilink είναι συμβατό με συσκευές Android και Apple, ενώ η ενσωμάτωση των τελευταίων επιτρέπει το φωνητικό έλεγχο SIRI EYES FREE, που δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να ακούει SMS και να διαβάζει ή να υπαγορεύει SMS και E-mail χωρίς να παίρνει τα χέρια του από το τιμόνι ή να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιήσει και εφαρμογές πλοήγησης, ιντερνετικό ραδιόφωνο και podcasts.

Απόλυτα προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις είναι και η γκάμα των κινητήρων του νέου Corsa της 5ης γενιάς. Έτσι κάτω από το καπό του βρίσκεται ο diesel 1.3 CDTi, ο οποίος διακρίνεται για τη μεγάλη απόδοσή του των 95 ίππων και για την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωσή του που κυμαίνεται από 3,1 έως 3,4 l/ 100 km, ενώ οι εκπομπές CO2 του -από 82 έως 89 gr/ km- αφενός κάνουν τις μετακινήσεις πιο φιλικές προς το περιβάλλον και αφετέρου το απαλλάσσουν από τα τέλη κυκλοφορίας!

O τετρακύλινδρος diesel 1.3 CDTi μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο κιβώτιο είτε με Easytronic, ενώ εναλλακτικά το Corsa διατίθεται και με τον πολύ οικονομικό κινητήρα βενζίνης 1.2 XEL με τους 70 ίππους και την πολύ ελκυστική τιμή έναρξης των €10.815.

Το νέο Opel Corsa προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που θα καταπλήξει τους πάντες. Κάντε το τώρα δικό σας με Όφελος Απόσυρσης!