ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μια BMW i8 Roadster όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Μια BMW i8 Roadster όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Υπάρχουν φορές που η μοναδική σχεδίαση ενός αυτοκινήτου αποτελεί πηγή έμπνευσης για ένα έργο τέχνης όπως αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας.

Του Γιάννη Σκουφή

Αναμφίβολα η BMW i8 είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και με μεταμοντέρνα αισθητική αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαετία. Ιδιαίτερα δε στην ανοιχτή της εκδοχή, την οποία ο Τσέχος καλλιτέχνης Milan Kunc χρησιμοποίησε προκειμένου να δημιουργήσει μια πραγματικά ξεχωριστή παραλλαγή της. Που ονομάζεται 4 Elements και σχετίζεται άμεσα με τη φύση.

Έτσι στο καπό υπάρχει για παράδειγμα μια τεράστια πεταλούδα, στον προφυλακτήρα ένα ψάρι και γενικότερα στα πιο χαμηλά σημεία του αυτοκινήτου μια αναπαράσταση από το θαλάσσιο βυθό. Στο πίσω μέρος υπάρχουν οι ρυθμιστές της φύσης ολόκληρης που δεν είναι άλλες από τις μέλισσες, ενώ από την πλευρά του συνοδηγού υπάρχει ένας αγρός. Ξεχωριστή πινελιά αποτελούν οι φωτιές στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η ξεχωριστή αυτή i8 Roadster θα παρουσιαστεί στην έκθεση Invelt στην Πράγα και μετά τη λήξη της θα εκτεθεί στο μουσείο της BMW στο Μόναχο. Όταν αποκτήσει την απαιτούμενη προβολή θα δημοπρατηθεί με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ταμείο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «The Ocean Cleanup».

Σχετικές ειδήσεις