ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΜΙΝΙ One Black & White: Όταν η εγγύηση, συναντά το στυλ…

ΜΙΝΙ One Black & White: Όταν η εγγύηση, συναντά το στυλ…

Συντάκτης: Νίκος Καλαμπάκας

Επιτέλους! Η ώρα που οι λάτρεις της ποιότητας θα μπορέσουν να συνδυάσουν την άψογη οδηγική συμπεριφορά, με το απόλυτο στυλ, έφτασε!

Το νέο ΜΙΝΙ One Black & White ήρθε για να χαρίσει στους φίλους του αυτοκινήτου μοναδικές συγκινήσεις. Και αυτό το πετυχαίνει χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό που προσφέρει το πακέτο Pepper σε συνδυασμό πάντα την κορυφαία ποιότητα που εγγυάται η εταιρία από το 1960 μέχρι και σήμερα.

"Παντρεύοντας" αρμονικά το λευκό χρώμα αμαξώματος Pepper White, με μαύρη οροφή, ζάντες ελαφρού κράματος 6 ακτινών Twin Spoke σε μαύρο χρώμα και με το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Pepper, το νέο ΜΙΝΙ One Black & White σου προσφέρει ό,τι αναζητάς: μοναδικότητα και πρακτικότητα, σε γνήσιο στυλ ΜΙΝΙ.

Χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του πακέτου Pepper, που περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι, μοναδικές ζάντες ελαφρού κράματος Twin Spoke σε μαύρο χρώμα, βελούδινα πατάκια, ρύθμιση ύψους καθίσματος συνοδηγού, πακέτο αποθηκευτικών χώρων, προβολείς ομίχλης, αυτόματο κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδίου, πακέτο φωτισμού και ραδιόφωνο MINI Boost CD, με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, ο οδηγός πλέον είναι τέλεια προετοιμασμένος για συναρπαστικές διαδρομές, είτε στην πόλη, είτε εκτός αυτής!

Σε όλα αυτά, προσθέστε την απόλυτη οδηγική εμπειρία, την εγγυημένη ασφάλεια του ΜΙΝΙ όπως και το απαράλλακτο πλην …διαχρονικό look του αμαξιού που εδώ και χρόνια κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το νέο ΜΙΝΙ One Black & White ήρθε για να σας κατακτήσει. Εσείς, θα γίνετε μέρος του μύθου;