Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απίστευτο: Δείτε τον θηριώδη Σακίλ Ο’ Νηλ να οδηγεί ένα Smart Fortwo

Newsbomb

Ο ύψους 2,16 μέτρων κολοσσός μπαίνει και μάλιστα άνετα στο μήκους μόλις 2,69 μέτρων Fortwo.

Του Γιάννη Σκουφή

Το Smart Fortwo των μόλις 2,69 μέτρων είναι ένα από τα πιο πρακτικά αυτοκίνητα πόλης που έχουν παρουσιαστεί ποτέ, καθώς κυκλοφορεί με άνεση στα πιο μικρά στενά, είναι απίστευτα ευέλικτο και όσο και να φαίνεται παράδοξο έχει και ένα ιδιαίτερα άνετο εσωτερικό.

Τόσο μάλιστα που μπορεί να φιλοξενήσει τον σταρ του NBA Σακίλ Ο’ Νηλ, ο οποίος είναι από τους πιο επιτυχημένους σέντερ στην ιστορία του σπορ. Σε αυτό βοηθά φυσικά και η σωματοδομή του, καθώς με ύψος 2,16 μέτρων και βάρους 150 κιλών είναι κυριολεκτικά θηρίο.

Θηρίο που όπως θα δείτε στο βίντεο διπλώνει το τεράστιο σώμα του και μπαίνει ομολογουμένως με άνεση στο αυστηρά διθέσιο εσωτερικό του Fortwo. Βέβαια τα πόδια του υπό γωνία ξεπερνούν το ύψος ο τιμονιού αλλά αυτό μάλλον δεν τον δυσκολεύει να οδηγεί το μικρό Smart, που σίγουρα μπορεί να αγκαλιάσει με τα τεράστια χέρια του με άνεση.

Γεγονός είναι πάντως πως το λιλιπούτειο αυτοκίνητο γέρνει μετά την είσοδό του ελαφρώς προς τα αριστερά, αλλά αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο από την στιγμή που ο Shaq ζυγίζει 150 ολόκληρα κιλά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.