Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με κάθε Rolls-Royce Boat Tail δώρο δύο ρολόγια!

Newsbomb

Η βρετανική εταιρεία συνεργάστηκε με την ελβετική ωρολογοποιία Bovet 1822 για να κατασκευάσει έξι συνολικά μοναδικής σύλληψης ρολόγια χειρός.

Του Γιάννη Σκουφή

Η Boat Tail είναι τιμή 23 εκατομμυρίων ευρώ το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο. Λογικό είναι οι τρεις που θα την αποκτήσουν (τόσες θα κατασκευαστούν) να έχουν και τα… τυχερά τους! Όπως ένα ρολόι για την κυρία και ένα για τον κύριο. Μάλιστα, αν ισχύουν οι φήμες τότε τα υπέροχα αυτά ρολόγια θα τα δούμε στους καρπούς της Beyonce και του Jay-Z.

Σχεδιαστικά τα tourbillon ρολόγια μας παραπέμπουν περισσότερο σε ένα κόσμημα που εναρμονίζεται με το αριστοκρατικό στιλ της Rolls-Royce, ενώ για την κατασκευή του καθενός χρειάστηκαν συνολικά 3.000 ώρες εργασίας. Ενδιαφέρον είναι πως παραμένουν σε λειτουργία χωρίς κίνηση για περίπου πέντε ημέρες, ενώ ενσωματώνονται ιδανικά στο ταμπλό της Boat Tail.

Η κάσα των 44 χιλιοστών είναι κατασκευασμένη από λευκόχρυσο 18 καρατίων και στο πίσω μέρος θα είναι χαραγμένα τα ονόματα των πελατών. Του κυρίου έχει πιο γυαλισμένο φινίρισμα, ενώ της κυρίας πιο περίτεχνο «σκάλισμα» με μπλε λάκα και διαφοροποιημένο θέμα. Όταν τα ρολόγια δεν χρησιμοποιούνται μπορούν να αποθηκεύονται σε μια ειδική θήκη που έχει επένδυση από το ίδιο δέρμα που έχουν και τα καθίσματα της Boat Tail.

«Η Rolls-Royce Boat Tail είναι μια καθαρή έκφραση των επιρροών και του πάθους των κατόχων της και κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη. Απολαύσαμε τη συνεργασία με την BOVET 1822 για τη δημιουργία ενός ζεύγους εξαιρετικών ρολογιών που τοποθετούνται και στο ταμπλό της Boat Tail. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήσαμε ιστορικά σημαντικά στοιχεία λεπτομέρειας, ακρίβειας και ασύλληπτης ομορφιάς», λέει ο Torsten Müller-Ötvös, Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce.

Έχοντας λάβει μια γερή προκαταβολή ύψους αρκετών εκατομμυρίων…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Απεργία: «Κατεβάζει ρολά» η χώρα - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς - Πώς θα πάτε στη δουλειά σας