Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Lionel Messi έχει την πολυτιμότερη συλλογή αυτοκινήτων

Newsbomb

Αν νομίζετε πως ο Ronaldo έχει τα περισσότερα και τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον χώρο των σπορ μάλλον πέφτετε έξω.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Σίτυ και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο είναι ευρέως γνωστό για το πόσο του αρέσουν τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Μάλιστα όποτε έχει την ευκαιρία προχωρά σε ανάλογες αναρτήσεις σε social media επιδεικνύοντας τις Bugatti, Ferrari, Mercedes και άλλα πανάκριβα τετράτροχα που έχει στην κατοχή του.

Ωστόσο και ο Lionel Messi, ίσως ο πιο ολοκληρωμένος παίχτης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, διατηρεί μια μεγάλη και πανάκριβη συλλογή από supercars και ας μην το διαφημίζει τόσο όσο ο Ronaldo.

Συγκριμένα, ο Αργεντινός αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν έχει στην ιδιοκτησία του 13 συνολικά διαλεχτά και σπάνια αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένης μίας σπάνιας Ferrari 335 S Spider Scaglietti, σύμφωνα με την ιστοσελίδα manyspins.com η οποία υποστηρίζει πως ο Messi διαθέτει την πιο ακριβή συλλογή στον κόσμο των σπορ.

Η συνολική αξία της οποίας κοστολογείται 33 εκατομμύρια ευρώ αφήνοντας στην δεύτερη θέση τη συλλογή των 19 αυτοκινήτων και των 21 εκ. ευρώ του Ρονάλντο και στην τρίτη αυτή του Χάμιλτον με αυτοκίνητα και 14,5 εκ. ευρώ.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τον Messi να φτάνει στο προπονητικό κέντρο της πρώην ομάδας του στην Βαρκελώνη.