Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΗΠΑ: Συγκλονιστικό βίντεο - Σύγκρουση αυτοκινήτου με σχολικό λεωφορείο που επέβαιναν 23 μαθητές

Newsbomb

Η αστυνομία στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα, τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσαν 23 μαθητές που επέβαιναν σε σχολικό όχημα.

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σχολικού, κατέγραψαν τη σφοδρή σύγκρουση του λεωφορείου με ένα αυτοκίνητο το οποίο έκανε κόντρες.

Οι 23 μαθητές, ηλικίας περίπου 11-13 ετών από το σχολείο «George Sanchez» φαίνονται να συνομιλούν μέσα στο λεωφορείο, λίγο πριν δεχθούν το σφοδρό χτύπημα από το άλλο όχημα. Μέσα σε δευτερόλεπτα κυριαρχούν ουρλιαχτά, με τα παιδιά να εκσφενδονίζονται από τα καθίσματα τους καθώς το λεωφορείο αναποδογυρίζει.

Ο οδηγός της λευκής Mustang που συγκρούστηκε με το λεωφορείο, που ταυτοποιήθηκε ως ο 49χρονος Μάριο Πέρεζ, φέρεται να έκανε κόντρες με ένα μπλε Mustang και τη στιγμή του ατυχήματος είχε αναπτύξει ταχύτητα άνω των 160 χλμ/ώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών.

Ο 49χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υπέστη κάταγμα του μηριαίου οστού και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του με την κατηγορία της βαριάς σωματική βλάβης σε τρίτους, ενώ το δεύτερο όχημα απομακρύνθηκε με ταχύτητα μετά τη σύγκρουση. Δεν υπάρχουν αναφορές για τη σύλληψη του οδηγού.

Από τους 23 μαθητές, οι επτά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δύο τραυματίστηκαν σοβαρά στα πόδια και ένας άλλος είχε κάταγμα στη λεκάνη, ανέφεραν οι αρχές.

Η αστυνομία δημοσίευσε την Τετάρτη (27/4) το βίντεο που ακολουθεί, στο πλαίσιο της ερευνάς για τα αίτια του ατυχήματος. Προσοχή. Ακολουθούν σκληρές εικόνες.