Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πόσα εκατομμύρια λέτε πως θρηνεί ο ιδιοκτήτης αυτής της Pagani;

Newsbomb

Κάθε Pagani είναι ένα αριστούργημα πολλών εκατομμυρίων. Ωστόσο, η Zonda HP Barchetta ξεπερνά σε μέτρημα τα δάχτυλα όχι του ενός αλλά και των δύο χεριών μαζί!

Του Γιάννη Σκουφή

Η Zonda είναι ένα από τα πιο εξεζητημένα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Μάλιστα, έχουν υπάρξει αρκετές εκδόσεις του ιταλικού supercar και εδώ βλέπετε την πολύ ειδική HP Barchetta, η οποία έχει κατασκευαστεί μόλις τρεις φορές.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε να περνούν τρία εντυπωσιακά supercars με τον μοναδικό ήχο των κινητήρων τους να εντυπωσιάζει τους περαστικούς που τα τραβούν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Μετά το πορτοκαλί, επίσης σπάνιο, Apollo IE θα διακρίνετε να περνά η μαύρη Pagani με τον μοναδικό ήχο του V12.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά ακούγεται ένας άλλος ήχος. Ανατριχιαστικός, καθώς είναι αυτός ο ξερός του τρακαρίσματος. Δυστυχώς ο κάτοχος της Pagani δεν εκτίμησε καλά την πρόσφυση της ασφάλτου και πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι. Αυτό ήταν αρκετά για να γυρίσει το πίσω μέρος και η Pagani να συγκρουστεί με ένα Fiesta που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

To συμβάν σημειώθηκε στην Κροατία στο πλαίσιο της εκδήλωσης Supercar Owners Circle. Όσο για την Pagani η επισκευή της σίγουρα θα κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αν σκεφτείτε πως κοστίζει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια.