Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Gymkhana 7: Κυκλοφόρησε

Γιώργος Σκευοφύλαξ

Η σειρά των clips Gymkhana δεν είναι τίποτε άλλο από αυτό που ονειρεύεται κάθε φίλος του αυτοκινήτου: Ένα όχημα με πολλούς ίππους, ικανότητες να δαμάσει τη δύναμη και ένα χώρο (ή μία πόλη) ως παιδότοπο.

Ο κύριος Block τα έχει όλα. Έχει τα χρήματα (ήταν ιδρυτής των εταιριών ένδυσης και υπόδησης DC και Quick Silver ενώ τώρα έχει δημιουργήσει την Hoonigan Industries) έχει τις ικανότητες και απέκτησε και τη δυνατότητα να ζητά μία περιοχή για να... παίξει και να του δίνουν την άδεια με χαρά. Γιατί το κάνουν αυτό οι τοπικοί φορείς; Φυσικά για διαφήμιση. Το «GYMKHANA FIVE: ULTIMATE URBAN PLAYGROUND SAN FRANCISCO», έχει 67.141.010 «χτυπήματα».

Το έβδομο μικρού μήκους film του Ken Block είναι γυρισμένο σε δρόμους πόλης και έχει διάρκεια 12 λεπτά. Η κινηματογράφηση έγινε στο Λος Άντζελες και έχει μία μεγάλη αλλαγή. Αντί για το Fiesta ο Block κάνει τα περάσματα με ένα RTR Ford Mustang της δεκαετίας του 1960. Δυστυχώς (για τους πουριτανούς με τα κλασικά αυτοκίνητα) το Mustang απλά μοιάζει με αυτό των sixties καθώς έχει τετρακίνηση και πολλές άλλες μετατροπές και απόδοση πάνω από 800 ίππους.

Οκτώ εικονολήπτες, ένα ελικόπτερο, αμέτρητες κάμερες GoPro, ένα μάτσο άντρες ασφάλειας και ατελέιωτες ώρες μοντάζ. Το αποτέλεσμα σίγουρα είναι εντυπωσιακό.