Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Top Gear, η πιο διάσημη εκπομπή αυτοκινήτου έρχεται ανανεωμένη

Newsbomb

Η εκπομπή του BBC επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με μία νέα σεζόν η οποία θα είναι η πρώτη δίχως τους Matt LeBlanc και Rory Reid.

Του Γιάννη Σκουφή

To πρώτο τρέιλερ μικρής διάρκειας δεν δείχνει και πολλά αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό. Πρωταγωνιστές είναι οι νέοι παρουσιαστές Freddie Flintoff και Paddy McGuinness τους οποίους φυσικά πλαισιώνει ο πολύς Chris Harris. Το σενάριο του τρέιλερ βασίζεται στην απόφαση του McGuinness να πείσει τους συμπρωταγωνιστές του για το απόλυτο μεταχειρισμένο οικογενειακό αυτοκίνητο.

Έτσι αγοράζει μια… νεκροφόρα Daimler (τότε σπέσιαλ εκδόσεις των Jaguar) του 1995 με μόλις 1.500 ευρώ. Μάλιστα της έκανε και αρκετές μετατροπές τοποθετώντας αγωνιστικά αυτοκόλλητα, πίσω αεροτομή και αυξάνοντας την ισχύ του κινητήρα. Ότι δηλαδή ζητά να δει ένας κλασικός φανατικός τηλεθεατής του Top Gear με αρκετό θέαμα και χιούμορ.

Μάλιστα το ιδιαίτερο αυτό οικογενειακό θα πρέπει να πάρει το βάπτισμα του πυρός με μια γρήγορη βόλτα. Ωστόσο, ο McGuinness αποδεικνύεται πως δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά στην λάσπη, καθώς το άμοιρο Daimler τουμπάρει. Ευτυχώς η τούμπα ήταν ήπια και κανείς από τους συμπαθείς παρουσιαστές δεν έπαθε το παραμικρό. Όπως και να έχει ο Harris καλωσορίζει τον McGuinness στο Top Gear.