Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με αυτήν την Aston Martin DB5 κανείς δεν θα τολμήσει να σας απειλήσει

Newsbomb

Η πανέμορφη DB5 που βλέπετε είναι μια από τις τέσσερις που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» και «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Επιχείρηση Κεραυνός»

Του Γιάννη Σκουφή

Οδηγώντας τη συγκεκριμένη DB5 ο James Bond μπορούσε να τα βάλει με τους κακούς αυτού του κόσμου και να τους αντιμετωπίσει με όλα τα κρυφά της όπλα. Ποιος δεν θυμάται τα κρυμμένα πολυβόλα, το εκτινασσόμενο κάθισμα, τα καρφιά για να σκάνε τα λάστιχα των διωκτών, τα έμβολα που έβγαιναν από τους προφυλακτήρες, το καπνογόνο και καμιά ντουζίνα ακόμη κρυφά όπλα και gadget που είχε στην διάθεση του ο πιο διάσημος πράκτορας του πλανήτη! Kαι μάλιστα σε μια εποχή που δεν υπήρχε καν ο όρος gadget.

Αυτή λοιπόν η άκρως συλλεκτική Aston Martin με αριθμό πλαισίου DB5/2008/R και έτος κατασκευής το 1965 θα αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη και μάλιστα μέσω μιας δημοπρασίας που διοργανώνει η RM Auctions στις 15 Αυγούστου στο Monterey.

Το άξιο λόγου και αναφορές δεν είναι μόνο πως η αναπαλαίωση της συγκεκριμένης Aston Martin DB5 στην Ελβετία από την Roos Engineering κράτησε τέσσερα ολόκληρα αλλά πως θα πωληθεί όπως ακριβώς μετείχε στις ταινίες. Με όλο τον οπλισμό του 007 δηλαδή.