Πώς θα ψήσεις τα λουκάνικα χωρίς να τα κάνεις κάρβουνο
Ένας οδηγός χωρίς υπονοούμενα για ψήστες που θέλουν το καλύτερο.
Τα λουκάνικα είναι ο πρώτος μεζές που βγαίνει από τη σχάρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον ψήνουμε και σωστά. Συνήθως ή τα κάνουμε κάρβουνο ή βγαίνουν μαύρα στο εξωτερικό και άψητα στο εσωτερικό. Και δεν υπάρχει λόγος να αδικήσεις έτσι τον πιο τέλειο μεζέ του καλοκαιρινού μπάρμπεκιου.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr