ΦΑΓΗΤΟ

Πώς θα ψήσεις τα λουκάνικα χωρίς να τα κάνεις κάρβουνο

Πώς θα ψήσεις τα λουκάνικα χωρίς να τα κάνεις κάρβουνο

Ένας οδηγός χωρίς υπονοούμενα για ψήστες που θέλουν το καλύτερο.

Τα λουκάνικα είναι ο πρώτος μεζές που βγαίνει από τη σχάρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον ψήνουμε και σωστά. Συνήθως ή τα κάνουμε κάρβουνο ή βγαίνουν μαύρα στο εξωτερικό και άψητα στο εσωτερικό. Και δεν υπάρχει λόγος να αδικήσεις έτσι τον πιο τέλειο μεζέ του καλοκαιρινού μπάρμπεκιου.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr