MEDIA

Ψυχοκόρες: Πώς θα μάθει η Μάγια για τη σχέση Παύλου-Βασιλικής;

Ψυχοκόρες: Πώς θα μάθει η Μάγια για τη σχέση Παύλου-Βασιλικής;

Ψυχοκόρες: Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να καθηλώνει… 

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες», θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα λόγω Πάσχα αλλά θα επιστρέψει με πολλές ανατροπές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος που η Μάγια μαθαίνει για τη σχέση του συζύγου της με την ψυχοκόρη τους. Πώς θα αντιδράσει;

Η Ευανθία ψάχνει γαμπρό για τη Φρόσω και εκείνη συνεχίζει να δηλητηριάζει τον Νάτση εναντίον της. Ο Κοσμάς θέλει να γίνει άμεσα ο γάμος του Σώτου με την Πένυ για να βοηθηθεί οικονομικά και πολιτικά από την οικογένειά της. Η Βασιλική πετυχαίνει στις εξετάσεις της και η Μάγια κερδίζει το στοίχημα με τον Υπουργό. Ο Παύλος τσακώνεται με τον Ερμή κι αποφασίζει να τον στείλει σε στρατιωτική ακαδημία. Η Νέλλα ξεσπά στη νέα ψυχοκόρη, τη Σταυρούλα, η υγεία της οποίας επιδεινώνεται. Ο Τάσος προετοιμάζει τη Δεσποινιώ να κλέψει τις εντυπώσεις σε δημόσια εμφάνιση, ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να μάθει περισσότερα για εκείνη.

Η Μαρίκα κι ο Σώτος μεταφέρουν τη Σταυρούλα στο νοσοκομείο. Η Νέλλα βρίσκει ένα φάρμακο στο δωμάτιο της Αρχοντούλας και καταλαβαίνει ότι της χορηγείται εν αγνοία της. Ο Παύλος γνωρίζει την κοπέλα του Σπύρου, Λένα, που στο παρελθόν είχε στενή σχέση με τον Αρδίτη. Η Φρόσω μαθαίνει για τον άρρωστο πρωτότοκο γιο του Νάτση, ενώ περιμένει να γνωρίσει τον γαμπρό που της προξενεύουν. Ο Κοσμάς τσακώνεται με τον Αρδίτη και ζητά από τον Σώτο να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη με τους εργάτες. Η Δεσποινιώ λέει μια πληροφορία για εκείνη στον Ντίνο κι εκείνος διαπιστώνει ότι γνωρίζει την ταυτότητά της. Ο Παύλος αποκαλύπτει στη Βασιλική τον λόγο που απομακρύνθηκε ξαφνικά από κοντά της λίγους μήνες πριν. Ο Ερμής, πιεσμένος από τη στάση του πατέρα του, αποφασίζει να ανοίξει τα μάτια της Μάγιας για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική.

Διαβάζοντας στις εφημερίδες ότι έγινε λοβοτομή στη Φωτεινή, με την οποία ήταν μαζί στην κλινική, η Νέλλα παθαίνει κρίση και αποφασίζει να εκδικηθεί άμεσα όσους την έβλαψαν. Ο Τάσος πείθει τη Δεσποινιώ να αφήσει το θέατρο και να πάρει μέρος στα καλλιστεία. Η Μάγια βεβαιώνεται για τη σχέση του Παύλου και της Βασιλικής και βάζει μπροστά σχέδιο εκδίκησης. Η απέχθεια ανάμεσα στην Ευανθία και τη Φρόσω είναι πιο εμφανής από ποτέ, με τον Νάτση να βρίσκεται στη μέση. Ο Παύλος και η Λένα συνεργάζονται για την έκδοση αντικυβερνητικού υλικού. Οι εργάτες επιτίθενται στον Κοσμά παρουσία του Σώτου. Ο Σώτος αποφασίζει να καταθέσει στη δίκη του πατέρα του, ενώ αργότερα εξομολογείται τον έρωτά του στη Μαρίκα.