FUN TIME

One Direction: Στην κορυφή για το 2013

One Direction: Στην κορυφή για το 2013

Ξεκίνησαν από το X-Factor και σήμερα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα boy bands της μουσικής βιομηχανίας, δίνοντας συναυλίες στις μεγαλύτερες σκηνές- όπως είναι το διάσημο O2 Arena στο Λονδίνο και σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων με κάθε νέα δισκογραφική δουλειά.

Τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο και μιλούν για τα πέντε παιδιά, τον Νίαλ Χόραν, τον Ζάιν Μάλικ, τον Λίαμ Πέιν, τον Χάρι Στάιλς και τον Λούις Τόμλινσον που κατάφεραν να πιάσουν την κορυφή.

Όσο για την νέα τους πρωτιά;

Οι One Direction έχουν το πιο επιτυχημένο άλμπουμ της Μεγάλης Βρετανίας για το 2013, το «Midnight Memories» που πούλησε περισσότερα από 685.000 αντίτυπα από τις 25 Νοεμβρίου που κυκλοφόρησε , δηλαδή μέσα σε μόλις πέντε εβδομάδες!

Στην πρώτη θέση της λίστας έχουν βρεθεί τα προηγούμενα χρόνια καλλιτέχνες όπως η Amy Winehouse με το άλμπουμ «Back To Black» (2007), η Susan Boyle με το δίσκο «I Dreamed A Dream» (2009) η Αdele με το 21 (2011) και η Emeli Sande με το «Our Version Of Events» (2012). Στις ΗΠΑ μάλιστα έφτασε στο Νούμερο 1 του Billboard, κάτι που συνέβη και με τους δύο πρώτους δίσκους των One Direction, χαρίζοντάς τους ακόμα ένα χρυσό ρεκόρ.