FUN TIME

Δυσκολεύεστε να αντισταθείτε στους γιορτινούς πειρασμούς;

Δυσκολεύεστε να αντισταθείτε στους γιορτινούς πειρασμούς;

Δείτε 5 έξυπνους τρόπους να το καταφέρετε!

Όσες δυνάμεις αντίστασης και να διαθέτει κανείς, τις γιορτές το πιο πιθανό είναι να λυγίσει περικυκλωμένος από κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες, αλμυρούς και γλυκούς πειρασμούς.

Αν και η στέρηση δεν έκανε καλό σε κανέναν, για να μην βρεθείτε σε κατάσταση πανικού μόλις ανέβετε στη ζυγαριά τον Ιανουάριο, δείτε μερικά έξυπνα tips ώστε και να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γιορτινές γεύσεις και να μην πάρετε κιλά!

1. Φάτε κάτι πριν την βραδινή σας έξοδο. Μια πράσινη σαλάτα, μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών είναι ό,τι πρέπει γιατί θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση κορεσμού ώστε να μην πέσετε με τα μούτρα στον μπουφέ.
2. Ρεβεγιόν και πάρτυ χωρίς αλκοόλ δεν υπάρχουν, όμως υπάρχει ένα μονοπάτι που θα σας σώσει από τις άπειρες, άδειες θερμίδες και το hangover: πριν παραγγείλετε το επόμενο ποτό, πιείτε ένα ποτήρι ανθρακούχο νερό με λεμόνι ή lime, που θα σας δώσει την αίσθηση πως πίνετε κάτι (με πολλές πιθανότητες να μην περάσετε στο επόμενο ποτό τελικά) και θα ενυδατώσει τον οργανισμό σας που «στεγνώνει» από το αλκοόλ.
3. Αδειάστε το σπίτι σας από πατατάκια, σοκολατάκια, και κάθε λογής γλυκάκια. Στη θέση τους βάλτε υγιεινά σνακ όπως αποξηραμένα cranberry, ξηρούς καρπούς (με μέτρο βέβαια η κατανάλωσή τους), καροτάκια και cherry τοματάκια.
4. Πάρτε τα δικά σας σνακ στο γραφείο- όλο και κάποιος συνάδελφος θα φέρνει τα κουραμπιεδάκια και τα μελομακάρονα που δεν θέλει να βρίσκει μπροστά του στο σπίτι του. Γιατί να φορτωθείτε εσείς τις θερμίδες τους;
5. Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό. Βάλτε ένα μπουκαλάκι στο γραφείο σας και θέστε στόχο σας να πίνετε τουλάχιστον 4 μπουκαλάκια την ημέρα. Να έχετε υπόψιν πως αρκετές από τις φορές που νιώθουμε πείνα, δεν είναι τίποτε άλλο από το μήνυμα που στέλνει το σώμα μας ότι έχει ξεκινήσει να αφυδατώνεται. Πίνετε λοιπόν νερό συχνά, καθώς είναι ένα μυστικό για να αποφύγετε το τσιμπολόγημα.

Περισσότερες ειδήσεις για τη γυναίκα και την ομορφιά στο queen.gr

Σχετικές ειδήσεις