FUN TIME

Το κάμα σούτρα αλλιώς... (photos)

Το κάμα σούτρα αλλιώς... (photos)

Kάποιοι το έχουν πολύ ψηλά, άλλοι απορούν για τη χρησιμότητά του, το Κάμα Σούτρα πάντως στα χέρια των Farley Katz και Simon Rich περνά δύσκολες ώρες.

Οι δυο τους, ο ένας καρτουνίστας ο άλλος λογοτέχνης αποφάσισαν να πειράξουν το Κάμα Σούτρα και να κάνουν μια πιο ρεαλιστική εκδοχή σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα στα ζευγάρια.


Η στάση του Σπρωξίματος

kama


Είναι αυτή που η γυναίκα καθαρίζει πολύ κοντά στην περιοχή όπου είναι αραχτός ο άνδρας, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να του θυμίσει ότι πρέπει να βάλει κι αυτός ένα χεράκι.

Η στάση Πλυντήριο πιάτων

kama1


Όταν ο άνδρας βάζει τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων και τα βάζει όλα λάθος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πρέπει να τα βγάλει και να τα ξαναβάλει στη σωστή τους θέση.

Η στάση Παραλίγο

kama2


Όταν η γυναίκα μπαίνει στο δωμάτιο κι ο άνδρας σπεύδει να κλείσει τα προφίλ που κοίταγε στο facebook. Από πρώην φιλενάδες μέχρι τσόντες.

Η στάση Πληγωμένος ιπποπόταμος

kama3


Όταν η γυναίκα θέλει να μετακινήσει ένα βαρύ έπιπλο αλλά δε το λέει στον άνδρα γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ, οπότε φωνάζει τον παιδαρά γείτονα. Όταν αυτός βγάζει τη μπλούζα του το βλέμμα του άνδρα που κοιτάει τη γυναίκα του να κοιτάζει λιγωμένη ονομάζεται Πληγωμένος Ιπποπόταμος.

Σχετικές ειδήσεις