FUN TIME

Αυτοί οι Άγιοι Βασίληδες του σινεμά έμειναν αξέχαστοι (pics)

Αυτοί οι Άγιοι Βασίληδες του σινεμά έμειναν αξέχαστοι (pics)

Ποιοι είναι οι καλύτεροι αλλά και οι πιο εναλλακτικοί ΆγιοιΒασίληδες που πέρασαν από την κινηματογραφική οθόνη;

To περιοδικό ΝΜΕ παραθέτει πέντε ταινίες με τον πιο αγαπημένο Άγιο των παιδιών.

Ο κλασσικός Άγιος Βασίλης - Ρίτσαρντ Ατένμπορο

Στο "Miracle on 34t Street" του 1994, μια χριστουγεννιάτικη ταινία φαντασίας, ένας ευγενικός ηλικιωμένος υποστηρίζει ότι είναι ο Άγιος Βασίλης αυτοπροσώπως. Κάποιοι όμως προσπαθούν να τον κλείσουν σε φρενοκομείο και η υπόθεση φτάνει μέχρι τα δικαστήρια.

Ο αλκοολικός Άγιος Βασίλης - Μπίλι Μπομπ Θόρντον

Στην απόλυτα μη γιορτινή ταινία "Bad Santa" του 2003, ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον είναι ο μέθυσος, μισάνθρωπος με ανάρμοστη συμπεριφορά Γουίλι Σόουκ, ο οποίος ληστεύει την παραμονή των Χριστουγέννων ένα φιλανθρωπικό οργανισμό.

Ο διστακτικός Άγιος Βασίλης - Τιμ Άλεν

Στην ταινία "The Santa Clause" του 1994, ο Τιμ Άλεν αντικαθιστά αναγκαστικά τον Άι- Βασίλη. Εξαιτίας ενός ατυχήματος στη στέγη ο Άγιος Βασίλης αδυνατεί να αναλάβει τις υποχρεώσεις του για τα Χριστούγεννα. Ο Σκοτ πείθεται να φορέσει το κόκκινο κοστούμι του Άγιου και να αναλάβει αυτός τα καθήκοντα. Αποκτά λευκή γενειάδα, κοιλιά και απρόθυμα μπαίνει στις κόκκινες μπότες.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τους ρόλους και τους ηθοποιούς που τους ερμήνευσαν

Ο τρομακτικός Άγιος Βασίλης - Μπράντον Μάγκαρτ

Τι γίνεται όταν ένα παιδάκι δει τον μπαμπά του, που είναι ντυμένος Άγιος Βασίλης σε ακατάλληλες σκηνές με την μαμά του; Παθαίνει κάποιο ψυχικό τραύμα, παθαίνει εμμονή με τον Άγιο Βασίλη, καταλήγει να παρακολουθεί στενά φίλους και συγγενείς για να αποφασίσει ποιος ήταν καλός και ποιος άτακτος τη χρονιά που πέρασε και όποιος δεν είναι καλός περνά δύσκολα. Ο Μπράντον Μάγκαρτ στο θρίλερ του 1980 "Christmas Evil" είναι ο ανθρωποκτόνος Άγιος Βασίλης.

Ο goth Άγιος Βασίλης - Εντ Άιβορι

Στο τρομακτικό και ρομαντικό παραμύθι, την ταινία "The Nightmare Before Christmas" του 1993 ο βασιλιάς των κατοίκων της πόλης του Χάλογουιν αποφασίζει να προχωρήσει στην απαγωγή του Άγιου Βασίλη και να μοιράσει ο ίδιος παιχνίδια, που κατασκεύασαν τα ξωτικά-υπήκοοί του. Αυτό που ακολουθεί είναι καταστροφικό, αλλά στο τέλος όλα διορθώνονται.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχετικές ειδήσεις