FUN TIME

Πέντε ξεχωριστές ιδέες για να απολαύσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πέντε ξεχωριστές ιδέες για να απολαύσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είτε είστε άνθρωποι που κάθε χρόνο περιμένουν με χαρά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είτε ανήκετε σε εκείνους που συνήθως αγνοούν την εν λόγω ημέρα, το σίγουρο είναι πως ο πλανήτης Γη κινείται σήμερα σε ρυθμούς εορταστικούς και κυρίως, ότι η 14η Φεβρουαρίου αποτελεί μια υπέροχη αφορμή για να κάνετε κάτι ιδιαίτερο με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που αποφασίσατε την τελευταία στιγμή να αξιοποιήσετε τη γιορτή της αγάπης και του έρωτα, σας έχουμε πέντε προτάσεις για να περάσετε όμορφα και να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις για τα χρόνια που έρχονται.

1m

1. Βόλτα για ρομαντικό δείπνο και κοκτέιλ

Το κλασικό, ρομαντικό δείπνο δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα με τα πράγματα που αξίζει να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάντε από τώρα την κράτησή σας σε ένα καλό εστιατόριο το οποίο δεν έχετε επισκεφτεί ξανά. Είναι ό,τι πρέπει έπειτα από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο και σίγουρα, μια επιλογή που δεν θα σας απογοητεύσει. Κλείστε τη βραδιά με μερικά κοκτέιλ σε ένα «μαγευτικό» roof garden.

2. Κλείστε ραντεβού για wine tasting

Η δοκιμή κρασιών αποτελεί μια ακόμη υπέροχη επιλογή για ζευγάρια, αλλά και παρέες, σε περίπτωση που ο Άγιος Βαλεντίνος σας βρίσκει φέτος μόνους και μόνες. Βρείτε ένα οινοποιείο ή κάποιο ρομαντικό wine bar και περάστε το βράδυ σας απολαμβάνοντας ξεχωριστές γεύσεις. Μην ξεχάσετε, φυσικά, να πάρετε και ένα καλό μπουκάλι κρασί για το σπίτι.

2m

3. Διασκεδάστε στο σπίτι και νιώστε έξτρα τυχεροί

Στην περίπτωση που θέλετε να χαλαρώσετε, να έρθετε πιο κοντά και την ίδια ώρα να διασκεδάσετε, δεν έχετε παρά να οργανώσετε ένα ρομαντικό ραντεβού στο… σπίτι. Ετοιμάστε ένα απολαυστικό δείπνο, επικοινωνήστε ουσιαστικά και βάλτε λίγο… σασπένς στη βραδιά, κάνοντας κάτι διαφορετικό μαζί, όπως το να δοκιμάσετε την τύχη σας. Το online casino αποτελεί σίγουρα μια υπέροχη επιλογή και για ζευγάρια στις μέρες μας (για παράδειγμα το Stoiximan.gr έχει Live Valentine’s Table για την ημέρα!), στην περίπτωση που θέλετε να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο χαλαρώνοντας και νιώθοντας έξτρα τυχεροί. Οι επιλογές για παιχνίδι είναι πολλές,όπως επίσης και οι δυνατότητες να χρησιμοποιήσετε όποια συσκευή επιθυμείτε, οπότε σίγουρα θα μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι.

3m

4. Κάντε spa ή χαμάμ για ζευγάρια

Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος για να «κλείσει» μια ημέρα από μια χαλαρωτική εμπειρία, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κλείστε ένα ραντεβού για να κάνετε spa ή χαμάμ για ζευγάρια στην πόλη. Πολλά κέντρα έχουν ετοιμάσει, μάλιστα, ειδικές προσφορές για την 14η Φεβρουαρίου τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, νόστιμα εδέσματα και σαμπάνια υπό το φως των κεριών. Αν δεν θέλετε να εγκαταλείψετε την άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε, επίσης, να καλέσετε έναν ειδικό στο σπίτι, προκειμένου να απολαύσετε την τέχνη του μασάζ.

5. Παίξτε και χορέψτε

Λένε πως ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και θέλετε απλώς να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, σίγουρα αξίζει να πείτε «ναι» στο παιχνίδι ενηλίκων και τον χορό, ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρίσκεστε. Μπορείτε -για παράδειγμα- να επισκεφτείτε ένα δωμάτιο απόδρασης, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να σας μείνει αξέχαστη η βραδιά, αξίζει να πάτε για χορό. Δοκιμάστε το αισθαντικό Tango ή επιχειρείστε να κάνετε μαθήματα Swing.

4m

Όπως και αν επιλέξετε να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το σίγουρο είναι πως αξίζει να κάνετε κάτι ξεχωριστό για να δώσετε λίγο «χρώμα» σε αυτή την ιδιαίτερη γιορτή. Οι επιλογές είναι πολλές, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού, για αυτό είναι καλό να τις αξιοποιήσετε. Διασκεδάστε, χορέψτε, δοκιμάστε την τύχη σας και δημιουργήστε καινούριες αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό είναι, άλλωστε, που έχει σημασία!