Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών - Τον αναζητούσαν 13 χρόνια

Σε βάρος του 45χρονου που συνελήφθη εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 14 ετών και τρία εντάλματα σύλληψης
Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών - Τον αναζητούσαν 13 χρόνια
1'

Μια νέα σύλληψη πραγματοποιήθηκε σε βάρος 45χρονου από την Αλβανία που αναζητούνταν από το 2011 καθώς είχε δραπετεύσει από τις φυλακές του Μαλανδρίνου ενώ σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν και διωκτικά έγγραφα για εγκληματική δραστηριότητα, την οποία είχε αναπτύξει με ομοεθνείς του όντας δραπέτης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από επιχείρηση που σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από διερεύνηση και αξιολόγηση πληροφοριών.

Ο 45χρονος είχε στην κατοχή του νομιμοποιητικά έγγραφα με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας από τα στοιχεία των διωκτικών τίτλων, όμως από την δακτυλοσκοπική σήμανση εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για τον αναζητούμενο δραπέτη.

Η εξέταση της γνησιότητας των νομιμοποιητικών εγγράφων είναι σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται η απάντηση των αρχών της χώρας καταγωγής του.

Σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης 14 ετών και τρία εντάλματα σύλληψης για ένταξη του σε εγκληματική οργάνωση με ομοεθνείς του, οι οποίοι προέβαιναν σε ληστείες, διακεκριμένες κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε μία περίπτωση σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στο πλαίσιο τελεσθείσας ληστείας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή