Κατηγόρησαν τον Μπέκαμ όταν κάνει botox και εκείνος απαντά...

Κατηγόρησαν τον Μπέκαμ όταν κάνει botox και εκείνος απαντά...

Αλήθεια, ποιο είναι το μυστικό του Ντέιβιντ; Πώς και καταφέρνει να είναι ακόμη και σήμερα τόσο όμορφος; Έως ότου αποφασίσει να το αποκαλύψει, όσοι έχουν απορία θα βρίσκονται στο σκοτάδι!

Όλα ξεκίνησαν όταν η βρετανική «Vogue» ανήρτησε μια φωτογραφία του 42χρονου Ντέιβιντ Μπέκαμ, να κάθεται στην πρώτη σειρά, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Μπρούκλιν και τον αρχισυντάκτη του περιοδικού, τον Έντουαρντ Ένινφουλ, στο Victoria Beckham Spring - Summer 2018 show, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. «Το Botox δείχνει ωραία στον Ντέιβιντ» ήταν, στην ανάρτηση, το σχόλιο μιας follower.

μπεκαμ

«Δεν με βρίσκει σύμφωνο το Botox, αλλά θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο» ήταν η αντίδραση του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή, με ταχύτητα που θύμισε τις αντιδράσεις του - αλλά και τις πάσες ακριβείας που έδινε - στο γήπεδο. Η follower επέμεινε: «Απλώς ανέφερα το γεγονός. Είναι Botox - δεν είναι σπουδαίο πράγμα». Ο Μπέκαμ επέλεξε να μη δώσει συνέχεια. Ωστόσο, πρέπει να θυμίσουμε ότι αρνιόταν ανέκαθεν κάθε πλαστική χειρουργική. Κι αυτό, σε αντίθεση με τη Βικτόρια, η οποία το έχει παραδεχτεί - για τον εαυτό της - δημόσια.

Η απάντησή του στη φιλοφρόνηση της χρήστριας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησε πάντως, ομοβροντία αντιδράσεων άλλων χρηστών. Ένας πρότεινε ότι «πιθανά είναι, απλώς, ένα φωτογραφικό εφέ ή Photoshop. Και το μεϊκάπ του κάνει το πρόσωπο του να δείχνει με λείο δέρμα». Ένας άλλος αποφάνθηκε: «Δεν νομίζω ότι είναι Botox. Έχει γραμμές γήρανσης του δέρματος, εύκολα το βλέπεις στις φωτογραφίες του. Δεν είναι και τόσο μεγάλος. Υπάρχουν άντρες και γυναίκες που δείχνουν ωραία στα σαράντα τους».