PHOTOS

GOSSIP

Το αιχμηρό σχόλιο της κόρης του Ρασούλη κατά του Ρέμου: «Το σκυλέ δύσκολο να αποβληθεί» (pics)

Το αιχμηρό σχόλιο της κόρης του Ρασούλη κατά του Ρέμου: «Το σκυλέ δύσκολο να αποβληθεί» (pics)

Νέα κόντρα αποκαλύπτεται ξαφνικά στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου με πρωταγωνιστές την κόρη του αξέχαστου Μανώλη Ρασούλη και τον Αντώνη Ρέμο.

Η Ναταλία Ρασούλη, με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook, έριξε τα... βέ­λη της στον Αντώνη Ρέμο για την εμφάνισή του στις 11 Νοεμβρίου με τον διάση­μο Λιβανέζο πιανίστα Guy Manoukian, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και ακολούθησαν δεκάδες άλλα πικρόχολα σχόλια!

«Ελα, ρε Ρέμο, τεράστιε. Τρέλανέ μας. Και Σκάλα του Μιλάνου εύχομαι. Μια παραγγελιά για με please: lucevan le stelle και δέκα ταψιά γαρύφαλλα για πάρτη σου. Καλά δεν τα λέω;» έγραψε η μουσικός και κόρη του αείμνηστου τραγουδοποιού.

«Vesti la giubba μην σου πω» γράφει ένας διαδικτυακός φίλος της, για να απαντήσει η ίδια ακόμα πιο... σκληρά: «Αυτή απαιτεί και αμφίεση λίγο κλόουν».

Κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Στον επόμενο τόνο μπορεί να τον έβλεπες και με τον Παβαρότι μαζί, αν δεν εί­χε αποδημήσει».

Να θυμίσουμε ότι ακόμα δεν έχει κοπάσει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Βιτάλη και την Πάολα, με την πρώτη να είναι ιδιαίτερα επικριτική σε ό,τι αφορά τις σέξι εμφανίσεις της τελευταίας πάνω στην πίστα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της κόντρας.

Πηγή: Gossip-tv.gr