GOSSIP

Η Khloe Kardashian αρραβωνιάστηκε; Δες τι αναφέρεται στα tabloids

Η Khloe Kardashian αρραβωνιάστηκε; Δες τι αναφέρεται στα tabloids

Οι φανς της είδαν το μονόπετρο στο χέρι της και τα σχόλια δεν έχουν σταματημό

Από την οικογένεια Kardashian δεν περιμένουμε τίποτα απλό, λογικό και φυσιολογικό. Όλα της τα μέλη έχουν μία τάση στο να «προκαλούν» και να δημιουργούν διάφορες ίντριγκες γύρω από το όνομά τους. Έτσι τους μάθαμε και έτσι έχουν καταφέρει να αγγίξουν και την κορυφή της αναγνωρισιμότητας.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Khloe Kardashian γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της και παρόλο που οι καλεσμένοι ήταν λίγοι, από τους εορτασμούς δεν έλειψε η επισημότητα και το glamour, όπως μόνο τα μέλη της οικογένειας αυτής γνωρίζουν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της reality star, ήταν και ο πατέρας της κόρης της, Tristan Thompson, με τον οποίο η σχέση τους δεν υπήρξε ποτέ… ιδανική. Για την ακρίβεια, τη συνοδεύουν σκάνδαλα απιστίας, διαφωνίες και μία κόντρα άνευ προηγουμένου.

Φαίνεται όμως ότι όλα αυτά η Khloe, τα έβαλε πια στην άκρη, όπως πολλοί είπαν για χάρη του παιδιού της. Κι όμως, στις φωτογραφίες που ανέβασε η τρισευτυχισμένη εορτάζουσα, οι φανς της διέκριναν κάτι σαν… μονόπετρο!

Όπως ήταν φυσικό, οι φανς της άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και αν τελικά το ζευγάρι, δεν ενώνει πλέον μόνο η μικρή True.

Φυσικά απάντηση δεν έχει ακόμη δοθεί, αλλά θεωρούμε ότι δεν θα μείνει για πολύ κρυφό.