GOSSIP

Στέλιος Μάινας: «Φοβήθηκα και εξακολουθώ να φοβάμαι τον κορονοϊό» (Vid)

Στέλιος Μάινας: «Φοβήθηκα και εξακολουθώ να φοβάμαι τον κορονοϊό» (Vid)

Ο Στέλιος Μάινας παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε και εξακολουθεί να φοβάται με την εξάπλωση της πανδημίας και αποκάλυψε ότι έφυγε από δουλειά όταν διαπίστωσε πως δεν του ταίριαζε ο ρόλος.

«Εγώ φοβήθηκα και το ομολογώ ότι εξακολουθώ να φοβάμαι», τόνισε ο ηθοποιός για τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε με τον κορονοϊό.

Ο Στέλιος Μάινας αποκάλυψε: «Είμαι αυστηρός και κυρίως με τον εαυτό μου. Έχω φύγει από παράσταση στην πρώτη μέρα της πρόβας και αυτό είναι υπευθυνότητα. Αν φύγεις μια εβδομάδα πριν ανέβει ένα έργο, ωστόσο, είσαι πάρα πολύ ανεύθυνος άνθρωπος. Εγώ έφυγα γιατί είδα ότι αυτό που μου δόθηκε δεν ήταν αυτό που θα περίμενα. Έκανα λάθος, κάνουμε και λάθη».

Και πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Κάνω μια άλλη δουλειά, εξίσου σοβαρή με την πολιτική. Δεν μπορείς να βάλεις κάτω από την ίδια μασχάλη δυο καρπούζια. Είναι δύο πολύ σοβαρά πράγματα. Εάν θα γινόμουν πολιτικός, το λέω ειλικρινά και το λέω και για τους ηθοποιούς που γίνονται, για το διάστημα που θα ήμουν, εννοείται ότι θα αφιερωνόμουν μόνο σε αυτό».

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Καλοκαίρι #Not!