GOSSIP

Είδες το Instagram της Μαρίνας που αρνήθηκε το τριαντάφυλλο του Bachelor

Είδες το Instagram της Μαρίνας που αρνήθηκε το τριαντάφυλλο του Bachelor

Η 20χρονη που αρνήθηκε τον Παναγιώτη

H Μαρίνα από το Bachelor ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, αρνήθηκε να πάρει το τριαντάφυλλο που της έδωσε ο εργένης και αποχώρησε οικειοθελώς.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, η νεαρή κοπέλα εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή της τονίζοντας:

«Από το πρώτο ραντεβού ήμουν πάρα πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου. Δε ζήλευα καμία από εκεί μέσα ήμουν σίγουρη ότι ήμουν η νικήτρια. Είχα ηρεμία, είχα αυτοπεποίθηση και ταιριάζαμε σε πολλά από ότι είχα δει. Στο τελευταίο μας ραντεβού, που δεν έχει εμφανιστεί, ο Παναγιώτης μου είπε ότι έχω πολύ καιρό να νιώσω έτσι, όταν φιλάω μια κοπέλα και αυτό με συγκίνησε και ένιωθα το ίδιο.

Απλά δεν μπορούσα να εκφραστώ, γιατί είχα και άγχος και αγωνία. Το χειρότερο είναι όταν γυρνούσα στο σπίτι και έπρεπε να πω στα κορίτσια πως πέρασα. Ήθελα απλά να κρύψω το τριαντάφυλλό μου τότε. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ στο δωμάτιό μου ήρεμη, τον πρώτο μήνα δεν κοιμήθηκα καθόλου».

Πάντως μετά την αποχώρησή της, η 20χρονη Μαρίνα επέστρεψε και στο Instagram και το προφίλ της με τους 26,5 πια χιλιάδες followers είναι απλά hot.

Πόζες κυρίως με μαγιό, για το νεαρό κορίτσι που δεν έκλεψε μόνο την καρδιά του Παναγιώτη αλλά και του τηλεοπτικού κοινού που την είχε ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του εργένη.

Δες τις πιο hot φωτογραφίες της Μαρίνας από το Ig παρακάτω.