MEDIA

Survivor: Η Δώρα «καίει» τη Δαλάκα - «Έχει πει ότι δεν θέλει να με ψηφίσει και έκανε λάθος»

Survivor: Η Δώρα «καίει» τη Δαλάκα - «Έχει πει ότι δεν θέλει να με ψηφίσει και έκανε λάθος»

Η Δώρα μιλάει για τη χθεσινή ψηφοφορία στο Survivor

Η Δώρα είναι ξανά υποψήφια για αποχώρηση στο Survivor και μίλησε στο νέο επεισόδιο για την ψηφοφορία αποκαλύπτοντας όσα της είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Την περίμενα την ψήφιση μου και αυτή τη φορά. Γιατί τα τρία αγόρια είναι πιο δεμένα μεταξύ τους και δεν θέλουν ίσως να χάσουν ο ένας τον άλλον. Ίσως και να φοβούνται να βγουν σε μονομαχία. Αυτό το έχουμε δει και από την αρχή του παιχνιδιού, ότι κάποια αγόρια φοβούνται να μονομαχία αν και δεν έχουν εκφράσει καθαρά κάτι τέτοιο. Άρα νομίζω ότι εγώ είμαι η πιο εύκολη λύση πλέον όσον αφορά τα αγόρια κυρίως. Η Κατερίνα μού έχει πει ότι δεν θέλει να με ψηφίσει και έκανε λάθος την προηγούμενη φορά», ανέφερε αρχικά η Δώρα.

«Εννοείται πως δεν θεωρώ δίκαιη την ψήφιση μου, να βγω πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος είναι πιο πεσμένος. Θα έπρεπε δηλαδή ο Χριστόφορος να ψηφιστεί αλλά δεν είναι αυτό και κάτι που με πειράζει γιατί σε δεύτερη ή τρίτη φορά, αν χάσουμε, θα βγουν τα άλλα δυο παιδιά και στο τέλος μένει αυτός που εκείνη την ημέρα θα είναι ο καλύτερος» πρόσθεσε η παίκτρια.