GOSSIP

Υβόννη Μπόσνιακ: Η σπάνια φωτό της κόρης της και τα τρυφερά λόγια (photos)

Υβόννη Μπόσνιακ: Η σπάνια φωτό της κόρης της και τα τρυφερά λόγια (photos)

H Υβόννη Μπόσνιακ δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις όμως να που όταν το συναίσθημα είναι τόσο αστείρευτο και θέλεις να το μοιραστείς ανεβάζεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες με τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Και η Έλενα, η κόρη που έχει αποκτήσει η σχεδιάστρια μόδας με τον Αντώνη Ρέμο είναι σίγουρα το πιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Και το αποδεικνύει κάθε στιγμή ενώ πρόσφατα έκανε και μία ανάρτηση με φωτογραφία της όμορφης Ελένης της γράφοντας στη λεζάντα: "Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο σε αγαπώ".

Τρυφερή μαμά πρώτα και πάνω απ' όλα, η Υβόννη Μπόσνιακ από τότε που απέκτησε την κόρη της έχει αφοσιωθεί σε εκείνη. Και παρ' όλο που φέτος έχει και τηλεοπτικές υποχρεώσεις μιας και συμμετέχει στην εκπομπή Style Me Up, μοιράζει πάντα τον χρόνο της κατάλληλα ώστε να βρίσκεται τις περισσότερες ώρες κοντά στην Ελένη της.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της, η όμορφη σχεδιάστρια μόδας είχε μιλήσει για τους ρόλους της ίδιας και του τραγουδιστή ως γονείς λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πίστευα ότι θα είμαι αυστηρή. Θέλω να υπάρχει πρόγραμμα με το παιδί, τι ώρα θα φάει, τι ώρα θα κοιμηθεί… Αλλά όταν είσαι μανούλα, πώς να είσαι αυστηρή; Εγώ σίγουρα είμαι πιο αυστηρή απ’ ό,τι ο Αντώνης.

Ο Αντώνης δεν μπορεί να της χαλάσει χατίρι. Πραγματικά η σχέση τους είναι μαγική. Ο Αντώνης είναι πραγματικά υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα και πραγματικά είναι τόσο καλός μπαμπάς.

Και ειδικά τώρα, μετά την καραντίνα, έχουμε “δέσει” ακόμα περισσότερο. Είναι υπέροχος και η μικρή έχει έρωτα με τον μπαμπά της, “τον μπαμπά θα παντρευτώ”, λέει».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους: