GOSSIP

Μάθιου Μακόναχι: Οι τρεις κανόνες που βάζει στα παιδιά του (photos)

Μάθιου Μακόναχι: Οι τρεις κανόνες που βάζει στα παιδιά του (photos)

Το πιο απαραίτητο συστατικό για να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί είναι η αγάπη.

Ανεξάρτητα όμως από την ηλικία του χρειάζονται όρια και κανόνες και ο Μάθιου Μακόναχι έχει μάθει να βάζει στα παιδιά του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μπορεί να απολαμβάνει μια πλούσια ζωή εξαιτίας της δουλειάς του, δεν παύει όμως να είναι ένας πατέρας που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά του σωστά.

Ο ίδιος πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξή στην Όπρα Γουίνφρει, και μίλησε για τους τρεις απαράβατους κανόνες που θέτει στα τρία παιδιά του, ηλικίας 12, 10 και 8 ετών.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι τρεις κανόνες του γοητευτικού ηθοποιού και της εντυπωσιακής γυναίκας του Καμίλα Άλβες είναι οι εξής:

1) Δεν λέμε ποτέ ψέματα

2) Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τη λέξη μίσος και

3) Δεν λέμε ποτέ “δεν μπορώ”.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι αν κάποιο από τα παιδιά του δεν ακολουθεί τους συγκεκριμένους κανόνες, γίνεται πολύ αυστηρός και πλέον έχουν μάθει να τους τηρούν.

Η Όπρα Γουίνφρει βρήκε επίσης την ευκαιρία να ρωτήσει τον Οσκαρικό ηθοποιό, πώς αντιδρούν οι συμμαθητές των παιδιών του που γνωρίζουν ότι ο μπαμπάς τους είναι διάσημος σε ολόκληρο τον κόσμο: «Έχω εξηγήσει στα παιδιά μου ότι αν ποτέ κάποιος τους ρωτήσει για το σπίτι μας και τον τρόπο που ζούμε, να μην αποφύγουν να απαντήσουν και να εξηγήσουν ότι πραγματικά ζούμε σε ένα ωραίο σπίτι, επειδή ο μπαμπάς μας εργάζεται πολύ σκληρά», απάντησε ο Μάθιου Μακόναχι.

O Οσκαρικός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα Άλβες, προσπαθούν να βάζουν όρια και κανόνες στα τρία παιδιά του ηλικίας 12, 10 και 8 ετών. Όταν μάλιστα δεν τους τηρούν γίνεται αυστηρός, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρει.