GOSSIP

Λοτσάρη: Απαντά στο ερωτηματολόγιο της καραντίνας των «Κου Κου» με... τραυματισμένο πόδι

Λοτσάρη: Απαντά στο ερωτηματολόγιο της καραντίνας των «Κου Κου» με... τραυματισμένο πόδι

Στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» άνοιξε το σπίτι της, μιλώντας φυσικά μέσω Skype, η Νίνα Λοτσάρη.

Η γνωστή performer, η οποία κατοικεί στη Βούλα, ξενάγησε το τηλεοπτικό κοινό στα βασικά δωμάτια της οικίας της και έδειξε μέχρι… και την κρεβατοκάμαρά της.

Η Νίνα Λοτσάρη, απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στο ερωτηματολόγιο της καραντίνας των «Κου Κου», που αποτελεί μία νέα στήλη της εκπομπής στην οποία φιλοξενούνται επώνυμοι και δεν δίστασε να μας δείξει και on camera το τραυματισμένο της πόδι.

Ένας τραυματισμός που όπως ανέφερε η ίδια στο βίντεό της, προκλήθηκε από ένα καθαρά δικό της λάθος την περίοδο της πρώτης καραντίνας.

«Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις βγήκα από την πρώτη καραντίνα ήταν να βγάλω τα αθλητικά, να φορέσω ψηλοτάκουνα, να ντυθώ, να στολιστώ και να βγω ραντεβού. Μόλις τελειώσει η νέα καραντίνα το μόνο που με απασχολεί είναι να πάω να βρω τους συναδέλφους μου στο θέατρο για να κάνουμε τις τελικές πρόβες για την “κυρία επιθεώρηση”», δήλωσε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη.

Όσο για τον τραυματισμό στο πόδι; Προέκυψε από αυστηρή διαλειμματική προπόνηση. «Σε τι με βρήκε πιο έμπειρη το δεύτερο lockdown; Να μάθω να μην τρέχω διαλειμματικό σπριντ στην άσφαλτο… Μου άφησε κουσούρια στο ποδαράκι μου και ακόμα τρέχω με τις φυσικοθεραπείες…», είπε ενώ την ίδια στιγμή έδειχνε το τραυματισμένο της πόδι στην κάμερα.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι μόλις την πήρε τηλέφωνο, δεν πέρασαν δύο ώρες και του είχε στείλει έτοιμα τα βίντεο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Star εδώ: