GOSSIP

Τα «καρφιά» του Αρναούτογλου προς όλες τις κατευθύνσεις και το… τρολάρισμα στον Ντάνο

Τα «καρφιά» του Αρναούτογλου προς όλες τις κατευθύνσεις και το… τρολάρισμα στον Ντάνο

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μέσα από την πρωινή εκπομπή του στον Sfera απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει τη «Φάρμα», ενώ ξεκαθάρισε αν έχει συζητήσει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.

Απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου παρουσίασε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open. Σε αυτό ακούσαμε τον Γρηγόρη να μιλάει για τη… μόδα των youtubers και των ριάλιτι παικτών να γίνονται παρουσιαστές και να ρίχνει τα «καρφιά» του προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Και να παρουσίαζα τη Φάρμα, δεν θα στο έλεγα», ανέφερε στον συνεργάτη του Παναγή Τζωρτζάτο, ο οποίος στη συνέχεια τον ρώτησε αν έχει κάνει δοκιμαστικό για το ριάλιτι και ποιος άλλος ήταν εκεί: «Ήμασταν εγώ, ο Ντάνος και ένας youtuber. Δεν ξέρεις ότι οι youtubers τώρα έχουν γίνει παρουσιαστές; Φουλ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη Φάρμα. Δεν μου έχει γίνει κάποια κουβέντα και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά τι σημασία έχει αυτό;

Πρέπει λίγο να καταλάβουν όλοι ότι η τηλεόραση είναι και ηθοποιοί που βγήκαν επίσης πάρα πολλοί τον τελευταίο καιρό, όχι ότι δεν είχε, πάντα είχε, που έγιναν παρουσιαστές, ότι είναι ένα άλλο πράγμα. Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα.

Πρέπει να είσαι τηλεπαρουσιαστής και μερικοί άνθρωποι μπόρεσαν και το έκαναν αυτό το επάγγελμα, όπως μπόρεσαν κάποιοι άλλοι να είναι ηθοποιοί, όπως κάποιοι άλλοι μπόρεσαν να είναι τραγουδιστές. Καμία σχέση δεν έχει η τηλεόραση με το youtube, ούτε με την ηθοποιία, ούτε με το τραγούδι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: