GOSSIP

Εβελίνα Σκίτσκο: Που είναι σήμερα το πρώην φαβορί του GNTM;

Εβελίνα Σκίτσκο: Που είναι σήμερα το πρώην φαβορί του GNTM;

Η Εβελίνα Σκίτσκο μπορεί να έφυγε μετά το τέλος του πρώτου κύκλου GNTM, όμως συνεχίζει δυναμικά τις προσπάθειές της στο χώρο του modeling.

Το μοντέλο έγινε γνωστό μετά την συμμετοχή της στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι μοντέλων και ξεχώρισε αφού έφτασε στην τελική τριάδα αλλά αγαπήθηκε περισσότερο από τον κόσμο.


Η Εβελίνα Σκίτσκο μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο. Ανήκει στο πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου, οπού την μανατζάρει και η βασική της ασχολία δεν είναι άλλη από το μόντελινγκ.


Το μοντέλο που κέρδισε την δεύτερη θέση στο GNTM μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι απέκτησε σε μικρή ηλικία το πρώτο της παιδάκι.

Συγκεκριμένα είπε: «Με τον πατέρα της κόρης μου έχουμε χωρίσει. Η εγκυμοσύνη μου ήρθε όταν τελείωσα το Λύκειο. Και αποφάσισα να την κρατήσω επειδή ήξερα μέσα μου πως ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Σε όποια ηλικία και να κάνεις ένα παιδί, αν δεν είσαι γεννημένη να γίνεις μάνα δεν μπορείς να το κάνεις. Όλοι με στήριξαν επειδή ήξεραν πως ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο και αρκετά ώριμη και σοβαρή».


Η Εβελίνα Σκίτσκο έχει ξεκινήσει να κάνει δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ και δεν βαίνουν καλώς μόνο τα επαγγελματικά της αλλά και τα προσωπικά της! Είναι ερωτευμένη με Κύπριο ποδοσφαιριστή, τον Ευγένιο Αντωνίου, παίκτη του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Μάλιστα η πρώτη κοινή τρυφερή φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Instagram πριν από περίπου ένα χρόνο.

Δείτε πρόσφατες φωτογραφίες από την Εβελίνα Σκίτσκο.