Photos

GOSSIP

Η συγκλονιστική φωτογραφία της Κορινθίου για τις κακοποιημένες γυναίκες!

Η συγκλονιστική φωτογραφία της Κορινθίου για τις κακοποιημένες γυναίκες!

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα της Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών!

Η δημοφιλής ηθοποιός λατρεύει τις γυναίκες και τις στηρίζει με κάθε ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί. Έτσι σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών, ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να είναι χτυπημένη και με μώλωπες στα μάτια, παριστάνοντας τη γυναίκα που έχει κακοποιηθεί σωματικά!

Η τρυφερή αυτή κίνηση έγινε για να δείξει ότι υπάρχουν ακόμα γυναίκες που υποφέρουν από σωματική αλλά και λεκτική βία και η Μαρία Κορινθίου περνάει το δικό της μήνυμα με την εν λόγω φωτογραφία!

Κάτω από τη φωτογραφία ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μία μάστιγα βίας, που δεν πρέπει να κρατάει κανέναν σιωπηλό. Έρευνες έδειξαν, ότι την πρώτη περίοδο της πανδημίας του Covid-19, η βία κατά των γυναικών χαρακτηρίστηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης ως η «σκιώδης πανδημία». Η πρόεδρος της GREVIO 3, Marceline Naudi σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι «για πολλές γυναίκες και παιδιά, το σπίτι δεν είναι ένα ασφαλές μέρος», δεδομένου ότι οι πολιτικές απομόνωσης και περιορισμού που εφαρμόστηκαν από τα κράτη προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διάδοση του κορωνοϊού, για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, είχε ως συνέπεια την αύξηση του κινδύνου και την έκθεσή τους σε όλες τις μορφές έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας».

Τα λόγια της Μαρίας Κορινθίου βρήκαν ανταπόκριση από τα σχόλια πολλών γυναικών που την ευχαρίστησαν για το κοινωνικό μήνυμα που πρέσβευσε! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται για καμπάνιες που έχουν να κάνουν με κοινωνικά ζητήματα. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί για τις ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Δείτε τη φωτογραφία της ηθοποιού.