GOSSIP

Ρένια Λουϊζίδου: Επιστρέφει απόψε στο Κολοκοτρωνίτσι - Όσα αποκάλυψε για τον έρωτα Χαράς-Περίανδρου

Ρένια Λουϊζίδου: Επιστρέφει απόψε στο Κολοκοτρωνίτσι - Όσα αποκάλυψε για τον έρωτα Χαράς-Περίανδρου

Τι είπε η ηθοποιός λίγο πριν την αποψινή επιστροφή της στο «Καφέ της Χαράς».

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Ρένια Λουιζίδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην επικείμενη επιστροφή της στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς», ενώ αποκάλυψε αν θα υπάρχει happy end στον έρωτα της με τον Περίανδρο Πώποτα, αλλά και στον έρωτα των παιδιών τους.

«Είναι ένα χαώδες τοπίο με την έννοια ότι ούτε γύρισμα είναι εύκολο να κάνεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, απολυμαίνοντας συνέχεια τον εαυτό σου τα ρούχα, βάζοντας τη μάσκα, βγάζοντας τη μάσκα. Παρόλα αυτά προσπαθούμε χωρίς να χάνουμε την πίστη μας και τη διάθεσή μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. ”Το καφέ της Χαράς” είναι από μόνο του το όνομά του», δήλωσε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Όσο για το τι θα συμβεί στην προσωπική ζωή της ηρωίδα της ανέφερε:

«Αλήθεια, δεν το ξέρω. Αλλά δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας happy end, γιατί εδώ τώρα είμαστε στη φάση που ερωτεύονται τα παιδιά μας. Εκεί δεν ξέρω τι κάνει ένας γονιός, ή μάλλον ξέρω, κάνει στην άκρη.

Δεν ξέρω ποιος έρωτας από τους δύο θα νικήσει. Αν το έγραφα εγώ θα έκαναν πίσω οι γονείς, αλλά δεν το γράφω εγώ. Δεν ξέρω πώς έχουν οργανώσει την πλοκή τα παιδιά ακριβώς και που θα οδηγηθεί ο νεανικός έρωτας και αν θα ανοίξει δρόμο για τον γεροντοέρωτα», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι η μεγάλη στιγμή της επιστροφής της Χαράς Χάσκα στο Κολοκοτρωνίτσι θα προβληθεί στο αποψινό (27/11) επεισόδιο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο και όλα όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: