GOSSIP

Παναγιώτα Βλαντή: Σπάνια πλάνα από την κουζίνα του σπιτιού της

Παναγιώτα Βλαντή: Σπάνια πλάνα από την κουζίνα του σπιτιού της

H Παναγιώτα Βλαντή στον αγαπημένο χώρο του σπιτιού της

Βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, έχοντας ξεχωρίσει τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση. Η Παναγιώτα Βλαντή εξακολουθεί να κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, μιας και αποφεύγει να μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την καθημερινότητά της.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί αρχικά να αρνήθηκε τα social media, μιας και άργησε να ανοίξει τον δικό της λογαριασμό στο instagram. Κάτι που στην πορεία φαίνεται να άλλαξε τις προτιμήσεις της, αλλά και τον τρόπου με τον οποίο βλέπει την τεχνολογία.

Η Παναγιώτα Βλαντή πλέον βρίσκεται online στα social media, εκεί όπου μπορεί να επικοινωνεί με το κοινό, αλλά και να απαντά σε σχόλια και μηνύματα διαδικτυακών της φίλων.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας, πλάνα από τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της.

Η δεύτερη περίοδος της καραντίνας αλλά και τα αυστηρά μέτρα του lockdown, έχουν κρατήσει στο σπίτι και την Παναγιώτα Βλαντή η οποία το έχει ρίξει στη μαγειρική. Μέσα από μικρά βίντεο που ανεβαίνουν στα insta stories, είδαμε και την κουζίνα της ηθοποιού, εκεί όπου καθημερινά εκτελεί τις αγαπημένες της συνταγές.

Πρόκειται για μια κουζίνα σε μοντέρνα γραμμή, όπου κυριαρχεί το γκρι χρώμα, μαζί με ανάλογες αποχρώσεις. Η Παναγιώτα Βλαντή δείχνει να έχει μπει για τα κανά στα social media και εμείς ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε καλύτερα, όπως ακριβώς την ζουν οι δικοί της άνθρωποι.

Δείτε τις φωτογραφίες...