PHOTOS

GOSSIP

Δαλιάνη: Δημοσίευσε νέα φωτό του γιου της - Μοιάζει απίστευτα με τον μπαμπά του

Δαλιάνη: Δημοσίευσε νέα φωτό του γιου της - Μοιάζει απίστευτα με τον μπαμπά του

Η Αγγελική Δαλιάνη σε χαλαρές στιγμές με τον γιο της.

Η περίοδος της καραντίνας τους βρίσκει μαζί στο σπίτι, με τους δυο ηθοποιούς να ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή τους στη σειρά, "Μαρία η Άσχημη" μια σειρά η οποία έμελλε να αλλάξει τα πάντα στη ζωή της πρωταγωνίστριας.

Οι δυο ηθοποιοί αντιλήφθηκαν από νωρίς πως ταιριάζουν, κι έτσι λίγο αργότερα ξεκίνησαν μια δυνατή σχέση η οποία τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ερχομός της κορούλας τους ήταν κι αυτός που άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητά τους. Η προσωπική ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου του, ο οποίος σήμερα είναι 3,5 ετών.

Η Αγγελική Δαλιάνη σε συνέντευξή της, είχε μιλήσει για την πρόωρη γέννηση του γιου της.

«Είναι τελείως διαφορετική εμπειρία από την πρώτη, με τη μικρή που γεννήθηκε φυσιολογικά και στην ώρα της και η αλήθεια είναι ότι αγχωθήκαμε αρκετά. Προσπαθούσαμε να το καθυστερήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, αλλά βιαζόταν πολύ ο μικρός. Είμαστε όμως πολύ χαρούμενοι γιατί δείχνουν τα πράγματα ότι πάνε πολύ καλά, αλλά έχουμε λίγο δρόμο μπροστά μας ακόμα. Και από τη στιγμή που διαδόθηκαν τα νέα, μου είπε πάρα πολύς κόσμος-πέρα από τις ευχές- να μην ανησυχούμε», είχε αναφέρει για τη γέννηση του μικρού της.

Ο γιος του Μάνου και της Αγγελικής είναι ένας κούκλος και αν κρίνουμε από τη νέα φωτό, μάλλον μοιάζει αρκετά στον μπαμπά του.