GOSSIP

Η Eva Longoria γυμνάζεται με τον γιο της στο πιο cute βίντεο ever

Η Eva Longoria γυμνάζεται με τον γιο της στο πιο cute βίντεο ever

Πόσο το λατρεύουμε αυτό το πιτσιρίκι

Τον Ιούλιο του 2020 η Eva Longoria έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της και τον επί 4 χρόνια σύζυγό της Jose Baston. Ο μικρός Santiago της έχει αλλάξει τη ζωή από τότε, και αν μας ρωτάς θεωρούμε πως βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Η μητρότητα της πάει γάντι, ενώ δύο χρόνια πια μετά τη γέννηση του γιου της, η ηθοποιός έχει ένα απίστευτο κορμί. H 45χρονη ηθοποιός δεν καταλαβαίνει από καραντίνες και lockdown και γυμνάζεται σαν να μην «υπάρχει αύριο», έχοντας πάντα μαζί της εννοείται την καλύτερη παρέα.

Την έχουμε δει πολλές φορές μέσα από το Instagram account της να γυμνάζεται και να μας δίνει διάφορες ιδέες για γυμναστική γενικά, όμως το τελευταίο βίντεο της μας ξετρέλανε. Η Eva Longoria, έκανε ασκήσεις στο τραμπολίνο μαζί με τα βαράκια της στο ένα χέρι, και τον μικρό Santiago στο άλλο. Ο δύο ετών μικρούλης χοροπηδούσε ανεξέλεγκτα επάνω στο τραμπολίνο, και κάτι μας λέει πως δεν τη βοηθούσε ιδιαίτερα στις ασκήσεις.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν ήταν το πιο cute βίντεο της ημέρας. Είναι πάντως μια πολύ έξυπνη ιδέα, έτσι για αλλαγή να κάνεις γυμναστική παρέα με το παιδάκι σου.