GOSSIP

Χιούστον το λύσαμε αλλά… τα χάσαμε με την Αναστασία Πανοπούλου (photos+videos)

Χιούστον το λύσαμε αλλά… τα χάσαμε με την Αναστασία Πανοπούλου (photos+videos)

Η νεαρή με την εξωτική ομορφιά που έχει τραβήξει τα βλέμματα στην εκπομπή του ANT1 «Χιούστον το Λύσαμε», μιλά στο Newsbomb.gr για τη ζωή και τα επαγγελματικά της.

Την Παρασκευή 2/10, έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του ANT1 η «διαστημική» εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε», με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη.

Το φοβερό δίδυμο που προσφέρει άφθονο γέλιο, ξεκίνησε τη δική του ψυχαγωγική εκπομπή, γεμάτη μπόλικο χιούμορ και στο πλήρωμα του… διαστημοπλοίου, είδαμε μία μελαχρινή κοπέλα με εξωτική ομορφιά όπου τράβηξε τα βλέμματα του ανδρικού κοινού.

Η Αναστασία Πανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, με τη μητέρα της να κατάγεται από τις Φιλιππίνες. Εκεί οφείλεται και η διαφορετική εξωτική ομορφιά που έχει και μπορεί να εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε εκπομπή στην τηλεόραση, γνωρίζει όμως πολύ καλά από showbiz και το φακό.

Η 21χρονη ασχολείται με το χορό από τα 4 της, ενώ το πρώτο της επαγγελματικό βήμα έγινε μόλις στα 15 της χρόνια, σε βίντεο κλιπ με την Ελένη Φουρέιρα. Εκείνη την εποχή γνώρισε την Chali Jennings, την Αμερικανίδα χορογράφο των Ρουβά, Παπαρίζου και Φουρέιρα και από τότε μπήκε στην ομάδα της «The Dance Cartel».

-Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το χορό;

-Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα χόρευα. Αφού τελείωσα το σχολείο, δεν έδωσα Πανελλήνιες αλλά σπούδασα χορό. Έχω πτυχίο από την Αγγλική Ακαδημία και τη Γαλλική Σχολή μπαλέτου, αλλά παράλληλα ασχολούμαι με όλα τα είδη.

-Πότε χόρεψες για πρώτη φορά μπροστά σε πολύ κόσμο;

-Το 2015 γνώρισα το χορογράφο Τάσο Ξιάρχο, ο οποίος ξεχώρισε κάτι σε μένα και έτσι με έβαλε σε πολλά project τα οποία ανέλαβε. Με άλλα κορίτσια χορέψαμε μαζί στα MadWalk του 2017. Αυτή ήταν και η πρώτη μου εμφάνιση μπροστά σε τόσο κόσμο. Όταν έκλεισα τα 18 μου, έκανα την πρώτη μου επαγγελματική συνεργασία στο X-Factor και μετά στο «Fantasia» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αυτή ήταν η αρχή της επαγγελματικής καριέρας της Αναστασίας και από τότε έχουν ακολουθήσει πάρα πολλές συνεργασίες παρά το νεαρό της ηλικίας της. Ρέμος, Βανδή, Demy, Ιακωβίδης, Ζόζεφιν, Snik, Κακοσαίος, Saske και Αντετοκούνμπο, είναι μερικά από τα ονόματα που έχεις συνεργαστεί. Και ναι καλά διαβάσατε, όμως δεν μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά για τον μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας, Φράνσις Ολόβου Οφίλι, ο οποίος τραγούδα και στο βίντεο κλιπ του συμμετείχε η 21χρονη καλλονή αλλά και ο «Ελσίνκι» από το «La Casa de Papel».

-Ποια συνεργασία θα ξεχώριζες μέχρι σήμερα;

-Δεν ξεχωρίζω τις συνεργασίες μου με τους τραγουδιστές, αλλά με τους χορογράφους και τους χορευτές. Αν όμως έπρεπε να επιλέξω κάποια, αυτή θα ήταν με τον Saske στο τραδούδι «NANA». Μπορεί να μην είμαι fan αυτού του είδους μουσικής, το concept του βίντεο κλιπ όμως και γενικά τα vibes ήταν τοπ!

Φέτος εντελώς ξαφνικά ήρθε και η πρώτη πρόταση από την τηλεόραση. Η Αναστασία Πανοπούλου πέρασε από casting, με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη, να την επιλέγουν για να βρίσκεται στην ομάδα του «Χιούστον το Λύσαμε».

-Πώς είναι η συνεργασία σας; Φάνης ή Νικόλας;

-Το να συνεργάζεσαι μαζί τους είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο. Είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, με απίστευτο χιούμορ. Όταν πήγα στο casting και τους γνώρισα τους είπα πως ακόμα και να μην με πάρετε, θέλω να κάνουμε παρέα.

Όσο για τον ποιον προτιμώ, εδώ δεν υπάρχει απάντηση ειλικρινά. Είναι ξεχωριστοί, με διαφορετικό χιούμορ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν από τους δύο.

-Τώρα που είσαι στην τηλεόραση, θα άφηνες το χορό για να ασχοληθείς μόνιμα με το χώρο;

-Ποτέ δεν λέω ποτέ, όμως έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, με τίποτα. Είμαι χορεύτρια, αγαπώ αυτό που κάνω και θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Την τηλεόραση δεν την κυνήγησα. Αν δεχόμουν κάποια πρόταση και μπορούσα να τη συνδυάσω παράλληλα με το χορό, τότε αυτό θα ήταν ιδανικό.

Η εντυπωσιακή Αναστασία, παραδέχεται πως -δυστυχώς- η εξωτερική εμφάνιση μετράει τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο χορό και αυτό είναι κάτι που την στεναχωρεί.

«Γνωρίζω πως έχω διαφορετική εμφάνιση λόγω καταγωγής και ίσως αυτό να με έχει βοηθήσει σε δουλειές μου. Δεν αμφισβητώ όμως τις ικανότητές μου με τίποτα. Δυστυχώς η εμφάνιση παίζει ρόλο σε πολλές δουλειές. Στο χορό, όσο καλή χορεύτρια και αν είσαι, κάποιοι κοιτούν περισσότερο την εμφάνιση. Αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί.»

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο και τα περισσότερα επαγγέλματα. Η Αναστασία τον Νοέμβριο του 2019 ταξίδεψε στο Βερολίνο για να κυνηγήσει το όνειρό της. Εκεί εντάχθηκε σε ομάδα χορού και ξεκίνησε να εργάζεται σε θέατρο κρουαζιερόπλοιου, γυρίζοντας διάφορα μέρη του κόσμου. Κάπου εκεί ήρθε η πανδημία και έβαλε -προσωρινό- φρένο στα σχέδιά της.

«Τον Μάιο θα ταξιδεύαμε για Αμερική και λόγω του κορονοϊού το κρουαζιερόπλοιο άδειασε και έτσι γύρισα στην Ελλάδα. Για μένα η κορυφή της πυραμίδας είναι το εξωτερικό. Ήταν η ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου και ανυπομονώ να επιστρέψω. Αυτή η πόρτα δεν έχει κλείσει», τονίζει η 21χρονη.

Όπως καταλαβαίνετε η Αναστασία δεν είναι μία… γλάστρα που απλά αμείβεται από την τηλεόραση, αλλά μία κοπέλα με ταλέντο και όνειρα και από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει έντονα τα επόμενα χρόνια, είτε στο χορό, είτε στη μικρή οθόνη.