Photos

GOSSIP

Νικόλας Βαρθακούρης: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε παπούτσια»

Νικόλας Βαρθακούρης: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε παπούτσια»

O Νικόλας Βαρθακούρης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε και στον πατέρα του Γιάννη Πάριου!

Ο Νικόλας Βαρθακούρης μεταξύ άλλων μίλησε για το πάθος του αλλά και για τους γονείς του και τις δυσκολίες που πέρασε ο Γιάννης Πάριος, πριν γίνει ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της χώρας μας.

«Η μουσική ήταν κάλεσμα, είναι η αποστολή μου. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Την μουσική την αποδέχτηκα ως σκοπό μου. Πάντα μου ψιθύριζε, πάντα μου το έλεγε, αλλά δεν ήθελα να το ακούσω. Την πρώτη φορά που το άκουσα με ωριμότητα ήταν στ 16 ΜΟΥ. Τότε έπαιζα μπάσκετ και το συνέχισα για πολύ ακόμα, μέχρι τα 19-20 μου. Μέχρι που τραυματίστηκα. Αλλά παράλληλα είχα αρχίσει να κάνω μουσική. Την ακόνιζα. Η μουσική μου είναι ένα δώρο που δεν ανήκει ούτε σε μένα τον ίδιο. Εγώ λειτουργώ ως ενδιάμεσος», είπε στο περιοδικό Gala.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν αφαιρέσεις τον επιθετικό προσδιορισμό “διάσημη” από την οικογένειά του, μένει απλώς ένας πατέρας, μια μητέρα και ένας απόκοσμα ταλαντούχος γιος. Άραγε οι γονείς του πώς αντιλαμβάνονται και ακούν τη μουσική του; “Όταν ο πατέρας μου αποστασιοποιηθεί από το γεγονός ότι είμαι γιος του, όταν υπερβεί τη συγκίνηση, μιλάμε πιο μουσικά και καλλιτεχνικά.

Τέλος, για την μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη είπε: «Η μητέρα μου είναι άνθρωπος που προσεγγίζει το συναίσθημα. Θα μου πει “με πείθεις εδώ, έχεις ερμηνεύσει εδώ, δεν έχεις ερμηνεύσει εδώ”. Και δόξα τω Θεώ είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Δεν μου λέει τίποτα πια. Μόνο, με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει “Αχ βρε Νικόλα” και μου το κλείνει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι για πάντα, γιατί τους κάνω περήφανους».

Δείτε φωτογραφίες του Νικόλα Βαρθακούρη!