GOSSIP

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Έσβησα από τη μνήμη μου τον πατέρα μου πριν πεθάνει και θύμωσα»

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Έσβησα από τη μνήμη μου τον πατέρα μου πριν πεθάνει και θύμωσα»

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη το βράδυ της Δευτέρας (11/01) σε μία σπάνια συνέντευξη.

Για τον θάνατο του πατέρα της όταν ήταν παιδί, για τον εγκλεισμό εν μέσω εθνικού lockdown αλλά και για το πώς κατάληξε στη μουσική σκηνή μίλησε η τραγουδίστρια, Ελευθερία Αρβανιτάκη, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η πανδημία της νόσου COVID-19 ανέτρεψε τα σχέδια όλων των καλλιτεχνών και έτσι ούτε η τραγουδίστρια έμεινε ανεπηρέαστη από τις συνθήκες.

Χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια είπε: «Δεν είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, αλλά πλέον ο εγκλεισμός με πειράζει. Δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού».

«Έχω ζήσει και στην Ελλάδα καταπληκτικές στιγμές, αλλά στο Carnegie Hall στην Νέα Υόρκη ήταν κάτι πολύ τιμητικό για μένα», πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με τη σχέση της με τα παιδιά της ανέφερε: «Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν παιδί, και κατά πόσο αυτή τη στιγμάτισε.

«Ήμουν δέκα χρόνων όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πώς δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν "φύγει". Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι, έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω πως αν ζούσε, θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται», τόνισε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Φόβοι για πλημμύρες