Photos

GOSSIP

Ευθυμιάδης: Η φωτό στην θάλασσα και το ιδιαίτερο μήνυμα του ηθοποιού!

Ευθυμιάδης: Η φωτό στην θάλασσα και το ιδιαίτερο μήνυμα του ηθοποιού!

O Θανάσης Ευθυμιάδης ανάρτησε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό μέσα από την θάλασσα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός συχνά – πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες με χρηστικές συμβουλές και ενημερώνει με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς του φίλους για πράγματα που ίσως να μην γνώριζαν.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να απολαμβάνει το νερό της θάλασσας και έγραψε ένα πολύ ωραίο και διαφορετικό μήνυμα!

Συγκεκριμένα έγραψε ο ηθοποιός έγραψε κάτω από την εν λόγω φωτογραφία: «Μέσα στην θάλασσα.. Οραματίζομαι όλους τους ανθρώπους να νιώθουν Ειρήνη μέσα τους,, να έχουν μία στέγη και καλή τροφή. Βλέπω από την καρδιά μου, κάθε παιδί να έχει μπόλικη αγάπη, στοργή και φροντίδα ώστε να μπορεί να χαίρετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα του. Βλέπω έναν κόσμο όπου η καρδιά είναι πιο σημαντική από το μυαλό.».

Και συνέχισε, συμπληρώνοντας: «Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι μοιράζουν και δεν συσσωρεύουν. Χρωματίζω τον κόσμο με τα χρώματα της δικαιοσύνης και της ισότητας. Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι σέβονται την φύση και την ερωτεύονται ξανά. Και η φύση απαντάει, χαρίζει καθαρό νερό καθαρό αέρα και τροφή. Όλα τα ζώα και όλα τα φυτά είναι χαρούμενα. Το βαθύ γέλιο βγαίνει από τις καρδιές των ανθρώπων. Λέω ευχαριστώ για την αγάπη, κατανόηση, σοφία, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορώ να εκτελώ το κομμάτι που μου αντιστοιχεί. Να είμαι χρήσιμος. Είθε όλοι να έχουν την Αγάπη, κατανόηση, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορούν να εκτελούν το κομμάτι που τους αντιστοιχεί. Κάπως έτσι προσεύχομαι εγώ.».

Δείτε την φωτογραφία του.