GOSSIP

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη
Youtube

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του βιώνει ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς», την Παρασκευή (05/03) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της μητέρας του κι έγραψε στη λεζάντα αποχαιρετώντας τη για πάντα: «Καλό ταξίδι μανούλα. Σήμερα μας αποχαιρέτησες. Ήσυχα και τρυφερά. Κρατάω ένα από τα τελευταία σου χαμόγελα. Η αγάπη σου οι συμβουλές σου και οι ευχές σου θα με συντροφεύουν όσο ζω… Σε περιμένουν πολλοί αγαπημένοι σου… Ο Παράδεισος σου ανήκει… Γιατί σ αγάπησα πολύ…».

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης σπούδασε μουσική (κλασική κιθάρα) και σε δραματική σχολή (δύο χρόνια στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και ένα χρόνο στη σχολή Βεάκη). Από το 1978, μαθητής ακόμα της σχολής, συμμετείχε στις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης: «Ειρήνη» του Αριστοφάνη και «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Κ. Κουν, τόσο σε πανευρωπαϊκή περιοδεία όσο και σε συμμετοχή στο Φεστιβάλ των Εθνών στο Αμβούργο, «Ιππείς» του Αριστοφάνη (Επίδαυρος- Ηρώδειο), «Ο Μπαμπάς ο πόλεμος» του Ι. Καμπανέλλη, «Ματζουράνα στο κατώφλι γάιδαρος στα κεραμίδια» του Γ. Αρμένη, «Πού πάει το λεωφορείο» των Σκούρτη - Σιμιτζή - Μουρσελά - Ευθυμιάδη, όλα σε σκηνοθεσία Γ. Λαζάνη.

Μια γόνιμη περίοδος με τον δάσκαλό του, Βασίλη Παπαβασιλείου, στα έργα: «το Καφενείο» του Γκολντόνι (1984 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας), «Ο θρίαμβος του έρωτα» του Μαριβώ (1994- 1985 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών), «Το καινούργιο σπίτι» του Γκολντόνι (1987 Θεατρικός οργανισμός εποχή), το 1985-1986 στο Θέατρο Πορεία «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθρουρ Μίλερ σε σκηνοθεσία Ρότζερ Ουίλιαμς.

Έως σήμερα, έχει οργανώσει δεκάδες θεατρικές περιοδείες σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας για παραγωγές του ελευθέρου θεάτρου, για το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, το Θέατρο του Νέου Κόσμου, για τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας-Σερρών-Κοζάνης-Αγρινίου και Κρήτης, για το νέο Ελληνικό θέατρο του Γιώργου Αρμένη, για το θέατρο «Προσκήνιο» για παραγωγές που παρουσιάστηκαν στο Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. για την «Εποχή 20.06» του Βασίλη Παπαβασιλείου κ.α.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεοπτικής σειράς του MEGA «Οι Απαράδεκτοι». Εκτός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις έχει συμμετάσχει σε 3 κινηματογραφικές ταινίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά δώρων σε όλες τις συντάξεις: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι