GOSSIP

Σε σοκ οι Καρντάσιαν - Μανιακός προσπάθησε να κάνει γυμνός μπάνιο στην πισίνα της Kendal

Σε σοκ οι Καρντάσιαν - Μανιακός προσπάθησε να κάνει γυμνός μπάνιο στην πισίνα της Kendal

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια Καρντάσιαν  εξαιτίας ενός μανιακού που αποπειράθηκε να εισβάλλει στην έπαυλή της Kendall Jenner και να κάνει γυμνός μπάνιο στην πισίνα της.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ, το διάσημο top model μετά το περιστατικό αύξησε την ασφάλεια του σπιτιού.

Όπως έγινε γνωστό, ένας 27χρονος άνδρας εισέβαλε στην ιδιοκτησία της Kendall Jenner στο Λος Άντζελες γύρω στις τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και άρχισε να χτυπάει τα παράθυρα, φωνάζοντας το όνομά της.

Ευτυχώς, το μοντέλο που βρισκόταν στο σπίτι ήταν σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ η ασφάλειά της ήταν ενήμερη και παρακολουθούσε τις κινήσεις του άνδρα.

Εκείνος απτόητος από το γεγονός ότι είχε εισβάλλει σε ξένο σπίτι δε δίστασε κάποια στιγμή, να βγάλει τα ρούχα και του προσπάθησε να μπει στην πισίνα της για να κάνει μπάνιο.

Τότε συνελήφθη από τους φρουρούς ασφαλείας και στη συνέχεια στο σημείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας για να τον συλλάβουν για παράβαση.

Τελικά, δεν μπόρεσε να έχει καμία επαφή με την Kendall Jenner και αφού πέρασε 6 ώρες πίσω από τα κάγκελα, απελευθερώθηκε λόγω πρωτοκόλλων που ισχύουν για την πανδημία.

Ύστερα από αυτό το περιστατικό, η μικρότερη αδερφή των Kardashian θέλησε να πάρει επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι της, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων ένοπλων φρουρών.

Μάλιστα, αφήνει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να μετακομίσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Εφιαλτική πρόβλεψη Σαρηγιάννη: Ακόμη περισσότερα κρούσματα την ερχόμενη εβδομάδα